Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Naar de open huizen route

slider algemeen2

woning kopen

Het aankopen van een woning is één van de leukste stappen die je in leven zet maar niet altijd eenvoudig. Hoewel het een zakelijke beslissing is, spelen emoties een belangrijke rol. Leuk, maar niet handig als het op onderhandelen aankomt.


Geen zorgen

Als aankoopadviseur heeft Reham Makelaars en Taxateurs een reële kijk op uw woning. Wij schatten de waarde van de woning op de juiste wijze in en kunnen de woning desgewenst taxeren. Door onze jarenlange ervaring en marktkennis hebben wij bovendien een scherp oog voor verborgen gebreken, bijkomende verbouwingskosten en vervuilde grond. Zo maken we op een objectieve manier duidelijk in welke staat jouw droomhuis verkeert.

Eerlijke prijs

Reham Makelaars en Taxateurs helpt ook bij de aankoop van de woning. Wij laten ons daarbij niet leiden door emoties maar door eerlijke en objectieve overwegingen. Heel eenvoudig: wat is een reële prijs voor de woning van jouw dromen. En omdat wij dagelijks op de huizenmarkt actief zijn, weten wij als geen ander hoe wij die aankoopprijs voor jou kunnen bedingen. Reham, jouw makelaar in Terneuzen, Hulst en Sluis.

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact met Reham Makelaars en Taxateurs
Uw voornaam (*)

Wat is uw voornaam?
Uw achternaam (*)

Wat is uw achternaam?
Uw e-mailadres (*)

Wat is uw e-mailadres?
Onderwerp(en) (*)

Gelieve minstens 1 item te selecteren
Opmerkingen (*)

Vul hier a.u.b. uw bericht, vraag of opmerking in
AntiSPAM vraag (*)
AntiSPAM vraag

Ongeldige invoerBlijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.