Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Naar de open huizen route
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Makelaars en Taxateurs vind je je droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

Ik blog, jij blogt... Reham blogt! 

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven. Werken in de makelaardij is dan ook met recht mensenwerk te noemen. In onze dagelijkse praktijk komen we in aanraking met woningverkopers, kopers, maar ook hypotheekverstrekkers, notarissen, banken enz. Met een woningmarkt waar zoveel over te doen is, zijn er veel vragen en situaties die om extra informatie en een reactie vragen. En wij delen graag de passie voor en de kennis van ons vak! Vandaar dat je vanaf nu regelmatig een blog van onze makelaars Fabian du Puy, Koen Hamelink, Jeanette Rosenbrand en Sonja van IJk voorbij ziet komen. We zijn benieuwd naar je reactie! En wil je meer over een bepaald onderwerp weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terugblik 2017 en vooruitblik 2018

Door: Fabian du Puy Op: 15-01-2018
Reham eigenaren Koen Hamelink en Fabian du Puy

Streven naar de hoogste klantwaardering! 


Dit keer een duo-blog! Wij (Koen en Fabian) kijken met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. Het vertrouwen in de woningmarkt is terug en huizen worden sneller en tegen veelal hogere prijzen verkocht. Ons kantoor scoorde opnieuw hoge ogen bij de landelijke Verkoopmakelaar verkiezingen. Het gemiddelde waarderingscijfer 9,4 bewijst dat ons team er daadwerkelijk in slaagt zich te onderscheiden.

Lees meer...

De Zeeuws-Vlaamse woningmarkt is op stoom!

Door: Fabian du Puy Op: 07-12-2017
Fabian du Puy

De woningmarkt staat volop in de belangstelling. Na jaren van mineur staan kranten en tal van nieuwssites vol met positieve verhalen over de toenemende vraag, oplopende verkoopprijzen en de stijging van het aantal transacties. En, over de vermeende uitzonderingen die van toepassing zouden zijn op de regio Zeeuws-Vlaanderen. Ik deel graag mijn visie met jou!

Lees meer...

Kerststress!

Door: Sonja van Broekhoven Op: 01-12-2017

Help! Sinterklaas gaat bijna weer vertrekken en de feestdagen komen eraan! Wat te doen als je je woning in deze periode wilt verkopen? Wel of geen boom zetten? Wel of geen versieringen hangen?

Deze tijd van het jaar is voor de meeste verkopers best lastig. Wat te doen als je je huis te koop hebt staan en je toch van een gezellige feestsfeer tijdens Kerstmis wilt genieten? Lees het hier.

Lees meer...

Waarom Reham 't Zelf

Door: Koen Op: 16-10-2017

Sinds kort bieden wij bij Reham een nieuwe dienst aan: Reham' t Zelf! Je combineert je eigen tijd en energie met het netwerk van Reham. Met dit pakket bieden we je in ieder geval een prima basis om alles goed te regelen!

Lees meer...

Hoe om te gaan met asbest bij aankoop en verkoop van een woning

Door: Sonja van Broekhoven Op: 24-08-2017

Dat asbest gevaarlijk is, is inmiddels al een tijdje bekend. Zolang asbest vastzit in een materiaal is het eigenlijk niet gevaarlijk. Dit kan echter veranderen als asbestvezels vrijkomen en in de lucht belanden. Dit kan vervolgens leiden tot zeer ernstige ziektes, die soms zelfs een dodelijke uitkomst kunnen hebben. De overheid wil daarom dat er in 2024 geen asbestdaken meer in Nederland zijn. Vanaf 2024 zullen asbestdaken in Nederland daarom ook verboden zijn.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.