Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Vastgoed vindt u uw droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

woning kopen

Het aankopen van een woning is niet eenvoudig. Veel kopers laten zich meeslepen door emoties. Hierdoor verliezen zij de zakelijke kant uit het oog. Dat is begrijpelijk; eenmaal een droomhuis gevonden, is het verleidelijk om het koste wat kost te kopen.


Geen zorgen

Als aankoopadviseur heeft Reham Vastgoed een reële kijk op uw woning. Wij schatten de waarde van de woning op de juiste wijze in en kunnen de woning desgewenst taxeren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij bovendien een scherp oog voor verborgen gebreken, bijkomende verbouwingskosten en vervuilde grond. Reham Vastgoed maakt daarmee op een objectieve manier duidelijk in welke staat uw droomhuis verkeert.

Eerlijke prijs

Reham Vastgoed voert desgewenst ook de prijsonderhandelingen. Wij laten ons daarbij niet leiden door emoties maar door eerlijke en objectieve overwegingen. Heel eenvoudig: wat is een reële prijs voor de woning van uw dromen. En omdat wij dagelijks op de huizenmarkt actief zijn, weten wij als geen ander hoe wij die aankoopprijs voor u kunnen bedingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact met Reham Vastgoed
Uw voornaam (*)

Wat is uw voornaam?
Uw achternaam (*)

Wat is uw achternaam?
Uw e-mailadres (*)

Wat is uw e-mailadres?
Onderwerp(en) (*)

Gelieve minstens 1 item te selecteren
Opmerkingen (*)

Vul hier a.u.b. uw bericht, vraag of opmerking in
AntiSPAM vraag (*)
AntiSPAM vraag

Ongeldige invoerBlijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.