Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Vastgoed vindt u uw droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod


taxatie

Taxeren is een vak apart. Dit betreft immers een gedegen onderzoek naar de waarde van de woning. Factoren die hierbij een rol spelen, zijn o.a. het type en de grootte van de woning, de locatie, de omgeving, de marktsituatie en de staat van onderhoud.

Reham Vastgoed is een gecertificeerde makelaar. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen die door de branche, in samenwerking met afnemers van makelaarsdiensten, zijn opgesteld. Gecertificeerde makelaars zijn verplicht deel te nemen aan een programma van voortdurende scholing. Hierdoor bent u verzekerd van de meeste actuele kennis en informatie.

Als gecertificeerde makelaar is Reham Vastgoed in staat betrouwbare en objectieve taxaties uit te voeren. De taxatierapporten worden erkend door alle belangrijke hypotheekverstrekkers. Reham Vastgoed is ook aangesloten bij het 'Nederlands Register Vastgoed Taxateurs'.
nrvt logo

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact met Reham Vastgoed
Uw voornaam (*)

Wat is uw voornaam?
Uw achternaam (*)

Wat is uw achternaam?
Uw e-mailadres (*)

Wat is uw e-mailadres?
Onderwerp(en) (*)

Gelieve minstens 1 item te selecteren
Opmerkingen (*)

Vul hier a.u.b. uw bericht, vraag of opmerking in
AntiSPAM vraag (*)
AntiSPAM vraag

Ongeldige invoerBlijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.