Coronamaatregelen!

Check via deze link de 'Reham Safety Alert'. Deze maatregelen zijn leidend voor al onze afspraken. Let op: een mondkapje is verplicht!

Waar ben je naar op zoek?
9,3 Dit is de waardering van onze klanten!
305+ verkochte woningen in 2020
87% van de woningen binnen 3 maanden verkocht

Nieuw in de verkoop.

Mooie woningen op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Reham, een goede keuze

Ons team van makelaars en taxateurs staat voor je klaar

Ons team van makelaars en taxateurs staat voor je klaar

Voor een zorgeloze verkoop of aankoop van jouw huis.

Reham Makelaars en Taxateurs is sinds 1995 actief op de Zeeuws- Vlaamse woningmarkt. Deze jarenlange kennis en ervaring en het enthousiaste team van deskundige makelaars en commerciële assistenten stelden ons in staat uit te groeien tot één van de grootste makelaarskantoren van Zeeuws-Vlaanderen.

Daarbij maakt ons ruime en gevarieerde aanbod van woningen en bedrijfshuisvesting duidelijk het verschil; zowel woningzoekers als woningverkopers zijn bij Reham Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres.

Of je een woning zoekt of wil verkopen, Reham Makelaars en Taxateurs is je graag van dienst. Als gecertificeerd taxateur verzorgen wij desgewenst ook de deskundige en objectieve taxatie van jouw (beoogde) woning.

Onze makelaars en commerciële assistenten staan voor je klaar bij het zoeken naar je ideale woning. 

Wat speelt er op de woningmarkt?

In onze blogs houden we je op de hoogte!

Hoe is het nu met... Nikki van Dorsselaer

14 april 2021

Sinds september 2020 krijgt het team van Reham Makelaars en Taxateurs versterking van assistent makelaar in opleiding Nikki van Dorsselaer. Hoe gaat het nu met haar? Hoe bevalt het makelaarsvak? Lees het in de blog!

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

25 januari 2021 De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben grote impact op iedereen. Wij vinden de gezondheid van onze medewerkers, naasten, klanten en relaties het …
5x veranderingen op hypotheekgebied in 2021

5x veranderingen op hypotheekgebied in 2021

22 december 2020 Het jaar komt langzaam tot zijn einde en 2021 staat voor de deur. Wat verandert er in 2021 allemaal op het gebied van hypotheken? Jeroen heeft de vijf belangrijkste …
Hoe is het nu met... Sonja Mahu van Reham Hypotheken

Hoe is het nu met... Sonja Mahu van Reham Hypotheken

16 december 2020 Sinds begin juli dit jaar ondersteunt Sonja Mahu het team van Reham Hypotheken als commercieel medewerker binnendienst. Een klein halfjaar later zijn wij razend …