Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Makelaars en Taxateurs vind je je droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

'Waar wij ook komen, op een verjaardag, de sportvelden, tijdens een evenement of tijdens onze dagelijkse werkzaamheden; mensen stellen ons vaak vragen over het makelaarsvak en de woningmarkt. Met onze nieuwe dienst willen wij op een laagdrempelige wijze deze informatie aanbieden aan onze klanten.', aldus Fabian du Puy.

Heb je vragen over de woningmarkt, ben je van plan om een huis te verkopen of aan te kopen, wil je meer weten over aankoop- of verkoopbemiddeling of heb je andere woonvragen? Kom dan geheel vrijblijvend naar het Reham inloopspreekuur, nieuw bij Reham Makelaar & Taxateurs! In alle rust kun je al je vragen stellen aan één van onze makelaars. Wellicht is de stap zetten tot een daadwerkelijk aankoop- of verkoopgesprek nog een stap te ver, of wil je wat algemene informatie over de woningmarkt of zaken die bij een verkoop komen kijken. Je bent van harte welkom om even binnen te lopen.

Mag je bijvoorbeeld wel of niet enthousiast zijn bij een bezichtiging? Waar moet je op letten bij een koopakte en wat zijn kosten koper? Ben je op zoek naar een nieuwe woning en heb je een leuk huis gezien? Is dit inderdaad jouw droomhuis of blijkt dit niet de juiste keuze te zijn? Op deze en alle andere vragen geven onze ervaren makelaars graag antwoord tijdens het wekelijkse Reham inloopspreekuur.

'De mensen hebben nu de markt aantrekt toch veel vragen over het doen van een bod, onderhandelingsruimte die verschilt per pand en wijk en over hoe je een onderhandelingstraject in moet gaan. Dat komen wij in praktijk veel tegen, maar voor veel mensen is het nog een drempel om de makelaar hiervoor te bellen', aldus Koen Hamelink. Die nemen wij graag weg door je uit te nodigen voor het gratis Reham inloopspreekuur. Elke dinsdag van 16:00-18:00 uur ben je van harte welkom op ons kantoor in Zaamslag. De koffie én de Reham koekjes staan voor je klaar!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.