Coronamaatregelen!

Check via deze link de 'Reham Safety Alert'. Deze maatregelen zijn leidend voor al onze afspraken. Let op: een mondkapje is verplicht!

Jeroen Ferket

Jeroen Ferket

Hoe is het nu met... Sonja Mahu van Reham Hypotheken

Sinds begin juli dit jaar ondersteunt Sonja Mahu het team van Reham Hypotheken als commercieel medewerker binnendienst. Een klein halfjaar later zijn wij razend benieuwd; Hoe is het nu met Sonja? Hoe bevalt haar nieuwe job? Hoe helpt zij onze klanten? En hoe ziet haar werkdag eruit? Ben jij net zo benieuwd als ons… Lees dan snel verder.

Sinds begin juli dit jaar ondersteunt Sonja Mahu het team van Reham Hypotheken als commercieel medewerker binnendienst. Een klein halfjaar later zijn wij razend benieuwd; Hoe is het nu met Sonja? Hoe bevalt haar nieuwe job? Hoe helpt zij onze klanten? En hoe ziet haar werkdag eruit? Ben jij net zo benieuwd als ons… Lees dan snel verder.

Wie ben je en hoe ben je terechtgekomen bij Reham?

“Ik ben Sonja Mahu, woon in Hulst en werk sinds begin juli bij Reham Hypotheken, op het kantoor in Hulst. Hier werk ik 3 dagen in de week. Voordat ik aan de slag ging bij Reham heb ik eigenlijk heel mijn carrière bij de Rabobank gewerkt, ik ben daar al op mijn 16e begonnen. Na 20 jaar loondienst, ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mezelf vanaf dat moment laten inhuren door verschillende Rabobanken door heel Nederland. Dit heb ik gedaan tot dit jaar; toen heb ik een soort sabbatical genomen maar ik heb mijn tijd goed benut. Ik heb mijn diploma’s geüpdatet en wat in huis geklust. Toen kwam de vacature van Reham Hypotheken voorbij en ik dacht meteen: daar ga ik op schrijven!”

“Ik heb veel meegekregen bij de bank. Van baliewerk, kasboxen, verzekeringen en reizen tot ondersteuning van de zakelijke afdeling en teamleider van de bankhal medewerkers en financieel adviseur. Toen ik op detacheringsbasis ging werken heb ik allerlei commerciële functies bekleed bij de afdelingen Private Banking en Financieel Advies. Dit was een leuke tijd. Zo kwam ik bij veel verschillende Rabobanken van Zeeuws-Vlaanderen tot Utrecht, heb ik veel mensen leren kennen en daardoor een groot netwerk opgebouwd.”

En je hobby's?

“Ik ben een fanatieke wintersporter (hopelijk kunnen we gaan skiën komend seizoen) en je kunt mij regelmatig vinden in de sportschool. Ook ga ik graag wandelen. Zo gaan wij vaak naar de Eifel in Duitsland. Er ligt daar een mooi circuit waar we dan heen gaan. Ondertussen hebben we daar al veel Duitse vrienden. De mannen vertoeven op en om het circuit of gaan rijden in de omgeving en ik ga dan met mijn vriendinnen wandelen.Verder ben ik een echte bourgondiër; lekker uit eten gaan, terrasjes pakken in de zomer en mensen kijken."

Heb je een vraag over je particuliere schadeverzekering of overlijdensrisicoverzekering bel me dan of kom langs op ons kantoor in Hulst. De koffie staat klaar!

- Sonja Mahu

Wat houdt je functie precies in?

“Ik ondersteun Jeroen en Willem, onze hypotheekadviseurs. Zo plan ik de afspraken in en maak ik offertes voor de overlijdensrisicoverzekering en de schadeverzekeringen. Dus heb je een vraag over je particuliere schadeverzekering of overlijdensrisicoverzekering bel me dan of kom langs op ons kantoor in Hulst. De koffie staat klaar. Verder ben ik het aanspreekpunt op het kantoor in Hulst en aan de telefoon als je Reham Hypotheken belt."

Wat heb je allemaal geleerd bij Reham Hypotheken? 

“Mijn kennis en ervaring die ik bij de bank heb opgedaan zijn erg waardevol. Mijn diploma’s had ik al, deze hoefde ik enkel op te frissen. Wat ik bij de Rabobank deed, doe ik nu bij Reham eigenlijk ook. Natuurlijk was het de eerste weken even wennen, maar alles voelde al snel heel vertrouwd. Het stukje makelaardij was echter nieuw voor mij en op dat gebied heb ik veel geleerd van Jeroen. Die is natuurlijk al een stuk langer betrokken bij Reham Makelaars & Taxateurs. Ik vind het ontzettend leuk die combinatie!”

Hoe bevalt de samenwerking met je nieuwe collega’s?

“Ik heb veel verschillende collega’s bij Reham Hypotheken, de makelaardij en verhuur. Dat is erg leuk. We hebben momenteel voornamelijk contact per telefoon en via de mail maar het is fijn om ze regelmatig even te spreken.

Heb jij een vraag met betrekking tot je hypotheek of verzekeringen? Naam gerust contact op met Sonja of een van onze collega's!

Ik wil meer weten!