Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod

banner tevredenheidsgarantie home

Woon je in Zeeuws-Vlaanderen en wil je je huis verkopen? Zo gaan wij te werk! We zijn als makelaar dagelijks actief in gemeente Terneuzen, Sluis en Hulst en mogen jaarlijks meer dan 200 huizen verkopen.

De verkoop van je woning bestaat uit verschillende stappen. Daarin versterken we elkaar. Jij weet immers als geen ander hoe je van jouw huis je thuis kunt maken. Wat is je favoriete plek in huis? Waar vang je de eerste zonnestralen op? Hoe blij was je toen je hier voor de eerste keer de sleutel in de deur stak? Ieder stap zetten we zorgvuldig. Vertrouwen, betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn daarbij onze belangrijkste uitgangspunten. Ga je met Reham in zee, dan mag je het volgende van ons verwachten.

banner iconen verkoopstappen

Stap 1: Voorbereiden

Het proces start al bij onze eerste kennismaking. Daarvoor komen we graag persoonlijk bij je langs zodat we kennis kunnen maken en alles goed toe kunnen lichten. We geven je o.a. een vrijblijvende waardebepaling van je woning en een advies voor de vraagprijs. Met onze jarenlange ervaring als makelaar in gemeente Terneuzen, Hulst en Sluis kennen wij de woningmarkt als geen ander. Ga je met ons in zee, dan gaan we zo snel mogelijk verder voor jou aan de slag.

Stap 2: Presenteren

Natuurlijk moet jouw huis zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Om die reden bieden wij elke klant een gratis stylingadvies aan van een professionele verkoopstylist. Er worden goede, professionele verkoopfoto’s gemaakt van je woning en ons team zorgt voor aansprekende advertentie- en presentatieteksten. Zo wordt jouw woning optimaal gepresenteerd aan mensen die op zoek zijn naar een huis in Zeeuws-Vlaanderen.

Maar we doen meer! We gaan aan de slag om jouw huis in ons bestaande netwerk en ver daarbuiten onder de aandacht te brengen. Hiervoor gebruiken we natuurlijk onze websites reham.nl, reham.be en Funda.nl maar ook advertenties in regionale (Woning)kranten. Reham is erg actief op social media en heeft op verschillende social media accounts als Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin meer dan 5000 volgers!

Stap 3: Verkopen

De basis is gelegd: je woning is op diverse plaatsen goed zichtbaar. Bij Reham houden we niet van afwachten dus we benaderen actief woningzoekers in ons bestand voor jouw woning. Daarnaast komen er vragen binnen via onze website en andere kanalen. We plannen bezichtigingen in met belangstellenden. Van al onze acties blijf je op de hoogte via ons uniek klantenportal: je hebt 24/7 toegang tot ons klanten intranet waar je alles kunt terugzien over bezichtigingen, reacties van belangstellenden enz.

Is er serieuze belangstelling? Dan gaan we prijsonderhandelingen in met de potentiële kopers om tot een goede verkoopprijs van jouw woning te komen. Is er een bod geaccepteerd? Dan maken we een op maat koopovereenkomst op.

Stap 4: Afronden

We vinden het belangrijk dat heel het proces tot in de puntjes geregeld is. Daarom zorgen voor afhandeling van verkoop tot en met de koopovereenkomst en de akte van levering bij de notaris. En natuurlijk zijn we daar zelf persoonlijk aanwezig om jou te feliciteren met de verkoop van je huis.

En ben je zelf op zoek naar een ander huis? Dan krijg je bij Reham gratis aankoopbemiddeling bij de aankoop van je volgende woning - ook als deze niet bij Reham te koop staat!

 

Maar er is meer…

Bij Reham streven we er elke dag naar om elke stap in het verkoopproces zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. En daarin gaan we graag net een beetje verder. Zo kan elke klant gratis gebruik maken van de Reham Verhuissservice: onze Reham Verhuisbus inclusief een set verhuisdozen. Hoe makkelijk is dat? Velen gingen je al voor! Lees hier alles over onze verhuisservice. Regel jij de Verhuistroepen? 

 blokje tevredenheidsgarantie

 

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact met Reham Makelaars en Taxateurs
Uw voornaam (*)

Wat is uw voornaam?
Uw achternaam (*)

Wat is uw achternaam?
Uw e-mailadres (*)

Wat is uw e-mailadres?
Onderwerp(en) (*)

Gelieve minstens 1 item te selecteren
Opmerkingen (*)

Vul hier a.u.b. uw bericht, vraag of opmerking in
AntiSPAM vraag (*)
AntiSPAM vraag

Ongeldige invoertevredenheidsbutton

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.