Nieuw - Reham Verhuur maakt (ver)huren persoonlijk

De vraag naar huurwoningen in Zeeuws-Vlaanderen neemt toe. Daar speelt Reham natuurlijk op in. Dit doen we door uit te breiden met onze nieuwe tak: Reham Verhuur!

Huren en verhuren in Zeeland

Of je nu een woning wilt huren, verhuren of op zoek bent naar een huurwoning voor een medewerker: wij verzorgen het graag voor je. We hebben een ruim netwerk van huurders en een groot bestand aan huurwoningen in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen. In heel de provincie Zeeland hebben we huurwoningen in onze portefeuille. Bekijk hier het aanbod.

Een nieuw gezicht

Het nieuwe gezicht van Reham Verhuur is Robbert Bareman. Hij neemt een schat aan ervaring en een breed netwerk aan woningen en huurders met zich mee. Robbert spreekt over een vliegende start. “Ik heb jaren gewerkt voor een landelijke franchiseorganisatie en was actief met het (ver)huren van woningen in heel Zeeland. Dit blijf ik doen, maar door de samenwerking met Reham is er sprake van een serieuze kwaliteitsslag. We profiteren van elkaars kennis en expertise en bieden uiteenlopende woningzoekers een nóg completer aanbod.”

Woning(en) huren

Met de komst van Robbert is Reham hét startpunt voor iedereen die een woning wil huren of verhuren. “We richten ons op particuliere huurders, maar zeker ook op bedrijven die voor tijdelijke medewerkers of expats op zoek zijn naar geschikte woonruimte in Zeeland. Het aanbod is divers. We hebben volledig gemeubileerde woningen in onze portefeuille, maar ook woningen die kaal of gestoffeerd worden opgeleverd. Zéker voor bedrijven is het makkelijk om één contactpersoon te hebben voor het huisvesten van werknemers. Al was het maar omdat wij veel mogelijkheden in heel de provincie hebben en maandelijks één verzamelfactuur versturen.”

Persoonlijke aanpak

Of je nu wilt huren of verhuren, onze kracht is dat we direct voor je aan de slag gaan. We begrijpen dat je snel duidelijkheid wenst en zaken goed geregeld wilt hebben. Onze aanpak is persoonlijk. We adviseren je graag over het tijdelijk of voor langere tijd huren of verhuren van een woning of woningen. Naast het actief werven van huurders, is Robbert ook dagelijks actief met het uitbouwen van het aanbod aan huurwoningen. “Onze kracht is dat we verhuurders ontzorgen op een manier die bij hen past. Daarvoor bieden we verschillende verhuur- beheeropties.”

Maak kennis!

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de (ver)huurmogelijkheden? Stuur een mail naar robbert@reham.nl. Meer weten? Vandaag verscheen er een leuk artikel op de voorpagina van de woningkrant van het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, lees het hier!

Wil jij op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook voor updates over Reham Verhuur. 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!