Reham Hypotheken open in Hulst: een vliegende start!

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe Reham kantoor in Hulst. Sinds half juni zijn we up & running met Reham Hypotheken. De Woningkrant van het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad besteedde hier aandacht aan met een mooi artikel. 

"Iedereen is welkom" 

Mede-eigenaar en financieel adviseur Jeroen Ferket stond het ZVA te woord en deed zijn verhaal. "Iedereen is welkom. Op basis van je situatie en wensen zoeken we bij alle geldverstrekkers de drie aanbiedingen met de beste rente en voorwaarden. We geven een advies wat het beste bij de situatie van de klant past, maar je hebt zelf de vrijheid om een eigen keuze te maken". 

Persoonlijk advies 

Voor het vinden van een passende hypotheek moet je bij Reham Hypotheken zijn. Naast advies in hypotheken adviseert Reham Hypotheken je ook op financieel vlak. Als onafhankelijk adviesbureau ondersteunt Reham Hypotheken jou bij het kopen, verkopen of huren van een huis. De klant staat hierin voorop. Er komt veel kijken bij dit proces. Wij helpen onze klanten op een zo prettig en persoonlijk mogelijke manier, zodat zij hierin een weloverwogen keuze voor zichzelf kunnen maken. 

Reham Hypotheken

Reham Hypotheken bevindt zich aan de Steenstraat 34 in Hulst. De openingstijden zijn als volgt: 

  • Maandag van 9.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag van 9.00 tot 17.30 uur
  • Woensdag van 9.00 tot 17.30 uur
  • Donderdag van 9.00 tot 17.30 uur
  • Vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur

Liever een afspraak in het weekend? Geen enkel probleem. 's Avonds en op zaterdag ben je ook van harte welkom voor een afspraak op kantoor of we komen thuis bij je langs. 

De deur staat altijd open

Heb jij interesse of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De koffie staat klaar. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. 

Benieuwd naar het hele artikel in de Woningkrant van het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, lees dan hier het hele artikel!

Wil jij op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook voor updates over Reham Hypotheken.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!