Coronamaatregelen!

Check via deze link de 'Reham Safety Alert'. Deze maatregelen zijn leidend voor al onze afspraken. Let op: een mondkapje is verplicht!

Terug naar het overzicht

Gezocht: Een leuke woning in Terneuzen met genoeg ruimte voor het hele gezin

Voor: Geert, Daniëlle, Lilly (12) en Katy (9)
Prijs: Tot € 300.000
Waar: Terneuzen
Woningtype: Hoekwoning
Aantal slaapkamer: 3
Perceel: Vanaf 160 m²
Woonoppervlak: Vanaf 100 m²
Wanneer: geen voorkeur

Omschrijving woonwens

Voor Geert en Daniëlle zijn we op zoek naar een leuke 2/1-kap of een hoekwoning in Terneuzen. Hun dochters Lilly en Katy worden wat ouder en ze merken dat het tijd wordt voor een ruimere woning. Ze vinden het daarom belangrijk dat de woning genoeg ruimte heeft voor het hele gezin, zodat iedereen lekker zijn gang kan gaan. Een beetje klussen vindt dit gezin geen probleem, maar het zou mooi zijn als de woning zo instapklaar is als mogelijk! Privacy in de tuin, een rustige locatie en een garage met oprit zijn een pré. 2 toiletten daarentegen zijn écht een eis. De feeling bij het huis is voor dit gezin het aller belangrijkst! Ken jij of ben jij diegene met een woning die helemaal geschikt is voor dit gezin? Neem even contact op!

Kenmerken

Bouwjaar: Vanaf 1930
Conditie: Instapklaar
Bijgebouwen: Parkeerplaats
Tuinligging: Noord, Oost, Zuid, West
Nice to have's:
  • 2 wc's
  • Garage met oprit
Dealbreakers:
  • Gelegen aan een drukke weg
  • Geen privacy in de tuin

Interesse?

Voldoet jouw huis aan de woonwensen van deze woningzoekende en heb je verhuisplannen? Reageer dan snel, en wij nemen contact met je op!

Reham Makelaars en Taxateurs

+31-115-432514