Coronamaatregelen!

Check via deze link de 'Reham Safety Alert'. Deze maatregelen zijn leidend voor al onze afspraken. Let op: een mondkapje is verplicht!

Terug naar het overzicht

Gezocht: Gezellige woning in Hulst voor een jong koppel

Voor: Mike en Sophie
Prijs: Tot € 320.000
Waar: Hulst
Woningtype: Twee-onder-een-kap
Aantal slaapkamer: 3
Perceel: Vanaf 150 m²
Woonoppervlak: Vanaf 110 m²
Wanneer: geen voorkeur

Omschrijving woonwens

Voor Mike en Sophie, beide half de twintig, zijn we op zoek naar een leuk en gezellig huis. Qua woningtype hebben ze geen voorkeur; een 2/1-kapwoning, een rijtjeswoning of een vrijstaande woning...ze staan er allemaal voor open zolang de woning maar in Hulst ligt! Dit jonge stel omschrijft zichzelf als sociaal en sportief en ze zijn op zoek naar een plekje voor henzelf. Sophie werkt als docent lichamelijke opvoeding en heeft na 4 jaar in Brabant te hebben gewoond, besloten om terug te keren naar het mooie Zeeland. Mike is werkzaam bij DOW als procesoperator en vindt het tijd om zijn ouderlijk huis in te ruilen voor zijn eigen plekje. Een beetje klussen is voor dit koppel geen probleem, maar de basis van de woning moet wel in orde zijn. Verder is een ruime tuin echt een must! Ben jij of ken jij iemand die de perfecte woning heeft voor Mike en Sophie? Neem dan zeker even contact met ons op!

Kenmerken

Bouwjaar: Vanaf 1930
Conditie: Instapklaar
Bijgebouwen: Parkeerplaats
Tuinligging: Noord, Oost, Zuid, West
Nice to have's:
  • Kunststof kozijnen
  • Een energiezuinige woning
Dealbreakers:
  • Kleine tuin

Interesse?

Voldoet jouw huis aan de woonwensen van deze woningzoekende en heb je verhuisplannen? Reageer dan snel, en wij nemen contact met je op!

Reham Makelaars en Taxateurs

+31-115-432514