Coronamaatregelen!

Check via deze link de 'Reham Safety Alert'. Deze maatregelen zijn leidend voor al onze afspraken. Let op: een mondkapje is verplicht!

Terug naar het overzicht

Gezocht: Vrijstaande woning in Axel

Voor: Tim, Lisa en hun 2 kinderen
Prijs: Tot € 350.000
Waar: Axel
Woningtype: Vrijstaand
Aantal slaapkamer: 4
Perceel: Vanaf 300 m²
Woonoppervlak: Vanaf 120 m²
Wanneer: geen voorkeur

Omschrijving woonwens

Tim, Lisa en hun 2 kindjes wonen momenteel in de wijk Noordpolder in Axel, in een 2/1-kapwoning. Ze zijn klaar om de stap te maken naar een vrijstaande woning, maar hebben tot op heden hun droomwoning nog niet gevonden. Het liefst blijven ze in de Noordpolder wonen, maar het aanbod vrijstaande woningen is hier schaars. Tim en Lisa draaien hun hand niet om voor een klusproject of een verbouwing. Ze vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor een ruime keuken, een berging én een garage voor de hobby van Tim. (Mogelijkheid tot) een speel- of werkkamer zou fantastisch zijn. Dit gezin denkt graag in oplossingen, staat open voor ideeën en kijkt makkelijk ergens doorheen. Kan jij ze aan hun droomwoning helpen? Laat het ons weten!

Kenmerken

Bouwjaar: Vanaf 1900
Conditie: Opknapper
Bijgebouwen: Garage, Berging, Parkeerplaats
Tuinligging: Noord, Oost, Zuid, West
Nice to have's:
  • Woning in de wijk Noordpolder
Dealbreakers:
  • Geen garage / geen optie om deze te bouwen

Interesse?

Voldoet jouw huis aan de woonwensen van deze woningzoekende en heb je verhuisplannen? Reageer dan snel, en wij nemen contact met je op!

Reham Makelaars en Taxateurs

+31-115-432514