Coronamaatregelen!

Check via deze link de 'Reham Safety Alert'. Deze maatregelen zijn leidend voor al onze afspraken. Let op: een mondkapje is verplicht!

Terug naar het overzicht

Gezocht: Woning met voldoende ruimte binnen- en buitenshuis en vrij uitzicht

Voor: Jasper en Ashley
Prijs: Tot € 600.000
Waar: Axel, Biervliet, Hoek, Ijzendijke, Philippine, Terneuzen, Zaamslag
Woningtype: Vrijstaand
Aantal slaapkamer: 2
Perceel: Vanaf 650 m²
Woonoppervlak: Vanaf 125 m²
Wanneer: geen voorkeur

Omschrijving woonwens

Jasper en Ashley zijn al een tijdje op zoek naar een wat grotere woning op een mooi perceel in een rustige omgeving! Hun eerste kindje is op komst en ze willen graag een volgende stap maken in hun wooncarrière, waarbij ze een fijne omgeving voor hun kind kunnen creëren. Ze vinden het belangrijk om rust, ruimte en natuur rondom te hebben, zodat ze naast hun werk lekker kunnen ontspannen in en rondom het huis. Ook de hond en kat zullen een grote tuin zeker kunnen waarderen! Hun budget reikt tot € 600.000,-, maar dan moet het huis natuurlijk wel af zijn! Ze staan zeker open voor klussen en verbouwen, en het nog moeten realiseren van een aanbouw of extra slaapkamers is voor hen dan ook geen probleem. Een wat groter perceel met vrij uitzicht en een schuur op het erf of de mogelijkheid tot het bouwen hiervan is een pré. Een woning in the middle of nowhere is in verband met de geboorte van hun eerste kindje wat te veel van het goede, maar voor de rest zien ze zichzelf in de meeste plaatsen in midden Zeeuws-Vlaanderen en richting de kust wel wonen! Help jij Jasper en Ashley aan hun nieuwe droomwoning?

Kenmerken

Bouwjaar: Vanaf 1900
Conditie: Opknapper
Tuinligging: Zuid, West
Nice to have's:
  • Rustig gelegen
  • Vrij uitzicht
  • Wonen in de polder
Dealbreakers:
  • Ligging aan een drukke weg

Interesse?

Voldoet jouw huis aan de woonwensen van deze woningzoekende en heb je verhuisplannen? Reageer dan snel, en wij nemen contact met je op!

Reham Makelaars en Taxateurs

+31-115-432514