Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod

homepage dec 2017

Nationale verkoopmakelaar 2016

Reham Makelaars & Taxateurs sleepte eind 2016 de titel Nationale Verkoopmakelaar 2016 in de wacht. We lieten, met een gemiddelde score van 9,4, bijna 300 makelaarskantoren achter ons. Natuurlijk was dit een teamprestatie, maar het was ons zeker niet gelukt deze titel te behalen, zonder de meer dan 500 positieve reviews en beoordelingen die we van onze klanten ontvingen. Wij beschouwen de titel als een erkenning voor onze inspanningen om steeds de meest optimale service te bieden.

Woningmakelaar Zeeland van het jaar 2017

Ook in 2017 deden wij aan deze makelaarsverkiezing mee. En met succes, want hoewel de nationale titel aan ons voorbij ging, eindigden we landelijk op een mooie derde plaats. Daar komt bij dat we in de provincie Zeeland opnieuw verkozen zijn tot beste makelaarskantoor. We mogen ons woningmakelaar van het jaar van de provincie Zeeland noemen en daar zijn we met recht trots op. Natuurlijk zetten wij alles op alles om deze klanttevredenheid vast te houden. Daarom wordt het meten van klanttevredenheid een structureel onderdeel binnen de dienstverlening van ons makelaarskantoor.

Hoe kijken onze makelaars Koen Hamelink en en Fabian du Puy terug op deelname aan de verkiezing?

Koen Hamelink:
“Natuurlijk deden we dit jaar opnieuw mee. In een competitie als dit hoort er ook bij dat je je titel verdedigt. En hoewel we er zelf veel minder exposure aan hebben gegeven en de opzet van de verkiezing veranderd was, hebben we opnieuw mooie resultaten geboekt”.

Fabian du Puy:
“Terugkijkend heeft de titel ons veel gebracht. Naast de landelijke erkenning en de regionale waardering heeft het ook bij onszelf iets in gang gezet. Namelijk het besef dat klanten de extra stapjes die je zet opmerken én waarderen. Dit motiveert ons dagelijks om onze dienstverlening kritisch te bekijken. En met resultaat. We werken continu aan vernieuwende concepten en zijn daarmee steeds koploper in makelaarsland. Recent bijvoorbeeld hebben wij de tevredenheidsgarantie geïntroduceerd. Is iemand onverhoopt niet tevreden met onze dienstverlening, dan kan de verkoopopdracht gewoon ingetrokken worden zonder kosten te betalen. Nieuw is verder Reham ’t Zelf. Dat is ons antwoord aan woningeigenaren die hun huis zelf willen verkopen.”

Ben je op zoek naar een makelaar in gemeente Terneuzen, Hulst of Sluis? En ben je benieuwd wat je van ons kan verwachten? Zo pakken we de verkoop van jouw woning aan!

Een afspraak met ons en een gratis waardebepaling van je woning? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woningmakelaar van het jaar