Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Makelaars en Taxateurs vind je je droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

Ik blog, jij blogt... Reham blogt! 

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven. Werken in de makelaardij is dan ook met recht mensenwerk te noemen. In onze dagelijkse praktijk komen we in aanraking met woningverkopers, kopers, maar ook hypotheekverstrekkers, notarissen, banken enz. Met een woningmarkt waar zoveel over te doen is, zijn er veel vragen en situaties die om extra informatie en een reactie vragen. En wij delen graag de passie voor en de kennis van ons vak! Vandaar dat je vanaf nu regelmatig een blog van onze makelaars Fabian du Puy, Koen Hamelink, Jeanette Rosenbrand en Sonja van IJk voorbij ziet komen. We zijn benieuwd naar je reactie! En wil je meer over een bepaald onderwerp weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waarom Reham 't Zelf

Door: Sonja van Broekhoven Op: 16-10-2017

Sinds kort bieden wij bij Reham een nieuwe dienst aan: Reham' t Zelf! Je combineert je eigen tijd en energie met het netwerk van Reham. Met dit pakket bieden we je in ieder geval een prima basis om alles goed te regelen!

Lees meer...

Hoe om te gaan met asbest bij aankoop en verkoop van een woning

Door: Sonja van Broekhoven Op: 24-08-2017

Dat asbest gevaarlijk is, is inmiddels al een tijdje bekend. Zolang asbest vastzit in een materiaal is het eigenlijk niet gevaarlijk. Dit kan echter veranderen als asbestvezels vrijkomen en in de lucht belanden. Dit kan vervolgens leiden tot zeer ernstige ziektes, die soms zelfs een dodelijke uitkomst kunnen hebben. De overheid wil daarom dat er in 2024 geen asbestdaken meer in Nederland zijn. Vanaf 2024 zullen asbestdaken in Nederland daarom ook verboden zijn.

Lees meer...

Kijkers! Met deze 5 tips maak je een goede indruk

Door: Sonja van Broekhoven Op: 20-07-2017

Als makelaar bij Reham ben ik veel op pad en kom ik in allerlei typen woningen in diverse prijsklassen en in verschillende staat van onderhoud. Elke woning die bij ons in verkoop wordt gegeven, brengen wij zo goed mogelijk in beeld en onder de aandacht. Als de woning eenmaal online staat met alle informatie en teksten komen over het algemeen al snel de aanvragen binnen voor een bezichtiging, zeker in deze aantrekkende markt. En dan begint het...

Lees meer...

Kies de juiste makelaar!

Door: Fabian du Puy Op: 19-06-2017

Wat bepaalt jouw keuze voor een makelaar? 

Let op: woningen worden weer schaars! 

Nu de woningmarkt weer volop in beweging is, gaan veel woningen weer als zoete broodjes van de hand. Vooral de instapklare starterswoning en de jonge 2/1-kapwoningen zijn in onze regio Zeeuws-Vlaanderen erg gewild op dit moment en dat zorgt weer voor de eerste kopers-stress sinds lange tijd. Voor woningverkopers is dit een goede ontwikkeling, maar zij moeten wel alert zijn bij de keuze van een makelaar. Ik heb niet de illusie dat een courante woning door ons sneller verkocht wordt dan door een andere makelaar, maar ik ben ervan overtuigd dat hij vaak wel beter verkocht wordt.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.