Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Naar de open huizen route

slider algemeen1

Tips voor het kiezen van je kleuren

Door: Sonja van Broekhoven Op: 12-03-2018

Als je overweegt om je muren eens een andere kleur te geven of andere accessoires in huis aan te schaffen, kan de keuze voor een kleur nog best een lastige klus zijn. Wij geven je dan ook graag enkele tips om het net iets makkelijker te maken.

Lees meer...

Hoe kunnen we samen zorgen voor extra aandacht Open Huizen Route?

Door: Sonja van Broekhoven Op: 07-03-2018
Het is weer tijd voor de Nationale Open Huizen route. Als je wilt maak je er als woningzoeker gewoon een heerlijk dagje uit van. Maar wat schiet jij er als verkoper mee op? Hoe zorg je er voor dat je niet blijft zitten met 5 liter koffie en een hele appeltaart? Of erger nog, een onverkochte woning? 

Lees meer...

10 tips om huis en tuin te wapenen tegen de kou

Door: Sonja van Broekhoven Op: 26-02-2018

Nederland wacht een paar nachten met strenge vorst. In grote delen van het land wordt het voor het eerst sinds 2013 zo koud. Tien tips om vorstschade in en om het huis te voorkomen.

Lees meer...

Drie tips voor het kiezen van jouw kleur vloer

Door: Sonja van Broekhoven Op: 16-02-2018

Bij het kopen van een nieuwe woning erven de meeste mensen de vloer van de voorganger. Echter, als je net bent verhuisd of als je overweegt om een nieuwe vloer in je woning te plaatsen, kan de keuze tussen verschillende soorten vloeren best overweldigend zijn. Wij geven je dan ook graag enkele tips voor extra houvast!

Lees meer...

LTV (Loan-to-Value) naar 100%

Door: Sonja van Broekhoven Op: 07-12-2017

Om te bepalen hoeveel hypotheek je kunt krijgen op basis van je inkomen, wordt een inkomenstoets gedaan. Dit wordt loan-to-income (LTI) genoemd. Daarnaast mag de maximale hypotheek niet hoger zijn dan een bepaald percentage van de waarde van het huis. Hierdoor is de hoogte van de hypotheek steeds meer in verhouding met de waarde van het huis. Dit wordt loan-to-value (LTV) genoemd. In 2017 mag de maximale hypotheek 101% van de waarde van de woning bedragen. In 2018 wordt dit dus verlaagd naar 100%.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.