Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod

slider algemeen1

Is jouw woning al winterklaar?

Door: Sonja van Broekhoven Op: 13-11-2017

Zo nu en dan tikt de nachttemperatuur al eens het vriespunt aan. Wind en kou kunnen soms hevig tekeer gaan op je woning. Wij hebben een aantal tips om je huis en tuin winterklaar te maken.

 

Lees meer...

Week van de Veiligheid: Tips om je woning veiliger te maken

Door: Sonja van Broekhoven Op: 11-10-2017

Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. De week van de veiligheid is daarom hét moment om veiligheid onder de aandacht te brengen.

Vandaar dat we je graag een aantal tips geven voor simpele maatregelen die je zelf kunt nemen.

Lees meer...

Verkoop van je huis door Reham of toch zelf doen? Bij Reham kan het allebei

Door: Jochem Get-Agrip Op: 06-10-2017

Ja, je leest het goed. Vanaf nu kan je ook bij ons terecht als je je woning zelf wilt verkopen. We introduceren namelijk een nieuwe dienst: Reham' t Zelf! Je combineert je eigen tijd en energie met het netwerk van Reham.

Lees meer...

Huizen vergelijken tijdens de Open Huizen Route

Door: Sonja van Broekhoven Op: 13-09-2017

De tweede Open Huize Route van dit jaar is op zaterdag 30 september. Een leuke dag voor iedereen die op zoek is naar een woning. Reham Makelaars en Taxateurs doet mee met circa 45 woningen. Je kunt vrijblijvend rondkijken in alle woningen waarin je interesse hebt. Zo leer je niet alleen veel woningen kennen, maar ook je eigen woonwensen.

Lees meer...

Reham biedt unieke tevredenheidsgarantie

Door: Sonja van Broekhoven Op: 13-09-2017

Reham Makelaars en Taxateurs biedt vanaf heden een unieke tevredenheidsgarantie. Wie de verkoopopdracht wil intrekken, betaalt bij Reham voortaan geen intrekkingskosten meer. 'We streven naar 100% tevredenheid met onze dienstverlening. Maar het kan altijd een keer voorkomen dat iemand dat niet is. Natuurlijk kun je dan de verkoopopdracht intrekken. Veel makelaars vragen dan een vergoeding vor de gemaakte kosten. Wij bieden nu een tevredenheidsgarantie en zetten daarmee een streep door deze intrekkingskosten.'

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.