Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Naar de open huizen route
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Makelaars en Taxateurs vind je je droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

Reham biedt unieke tevredenheidsgarantie

Door: Sonja van Broekhoven Op: 13-09-2017

Reham Makelaars en Taxateurs biedt vanaf heden een unieke tevredenheidsgarantie. Wie de verkoopopdracht wil intrekken, betaalt bij Reham voortaan geen intrekkingskosten meer. 'We streven naar 100% tevredenheid met onze dienstverlening. Maar het kan altijd een keer voorkomen dat iemand dat niet is. Natuurlijk kun je dan de verkoopopdracht intrekken. Veel makelaars vragen dan een vergoeding vor de gemaakte kosten. Wij bieden nu een tevredenheidsgarantie en zetten daarmee een streep door deze intrekkingskosten.'

Lees meer...

Wij gaan de strijd weer aan! Verkiezing Makelaar van het jaar 2017

Door: Sonja van Broekhoven Op: 30-08-2017

De champagne en de confetti staan ons nog haarscherp op het vizier. Vorig jaar wonnen we de verkiezing Makelaar van het Jaar met een gemiddelde score van 9,4. Een geweldige ervaring: Reham makelaars en taxateurs was daarmee de beste verkoopmakelaar van Nederland! Nu, een jaar later, gaan we onze titel verdedigen. En ook daar hebben we jou weer bij nodig! We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze dienstverlening nóg verder te verbeteren. We maken ons als team hard voor optimale klanttevredenheid. Zo hebben we onder andere De Reham Verhuisservice geïntroduceerd, met de Reham Verhuisbus en Reham Verhuisdozen.

Breng je stem uit!
Wil jij ons weer helpen? Stemmen is ook dit jaar weer heel eenvoudig. Ga naar de website www.makelaarvanhetjaar.nl en selecteer Reham makelaars en taxateurs. Je kunt ook deze link gebruiken. Je punten geef je eenvoudig door het cijfer aan te klikken en naar rechts te verschuiven. Nieuw is dit jaar dat je je review kunt opdragen aan één van onze teamleden. Wij zijn benieuwd; gaan we de 9,4 van vorig jaar evenaren?! We rekenen op jouw stem!

Open Huizen Route - Meedoen ja of nee?

Door: Sonja van Broekhoven Op: 07-09-2017

Geregeld krijgen wij de vraag van verkopers of deelname aan de Open huizen Route zinvol is. Ons advies luidt: JA! Het is een goede manier om je woning extra onder de aandacht te brengen en dus een grotere verkoopkans te creëren.

Lees meer...

Reham sponsort Grote Ronnie Gras van ’t Sas Kermiskoers

Door: Administrator Op: 23-08-2017

In onze streek worden veel sportieve evenementen georganiseerd, vaak door vrijwilligers met een passie voor sport en hun eigen streek. Reham draagt deze events een warm hart toe en we doen nog wat meer: een aantal van deze evenementen ondersteunen we op verschillende manieren. Nu krijgen we (heel) veel sponsorverzoeken, ook van andere evenementen die niet sport gerelateerd zijn: dat betekent dat we keuzes moeten maken en goed kijken voor wie een evenement is bedoeld, wat het inhoudt en wat het bijdraagt voor de inwoners van ons mooie Zeeuws-Vlaanderen.

Lees meer...

Haal het maximale uit de zomer!

Door: Sonja van Broekhoven Op: 07-08-2017

De zomer is het perfecte moment om te werken aan de presentatie van je woning. Deze vaak rustigere periode geeft je een uitgelezen kans om alles uit de kast te halen. Een blik te werpen op de details. Dat muurtje dat witter kan, die struik in de tuin die wel erg woest is. Als de zon dan ook nog meewerkt.

Dankzij deze tips benut je je huis op zijn best. En met de Open Huizen Dag op 30 september in aantocht, heb je nog volop tijd om voorbereidingen te treffen.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.