Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Vastgoed vindt u uw droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

Kom jij ook naar het Reham Western Plein bij Speelstad Terneuzen?

Door: Jochem Get-Agrip Op: 16-05-2017

Op vrijdag 26 mei is het weer zover: van 11.00 tot 17.00 uur kunnen kids van 3 tot en met 12 jaar zich weer uitleven tijdens Speelstad Terneuzen. Reham is ook dit jaar van de partij met een eigen Plein, dit keer volledig in Western stijl! 

Lees meer...

Positieve cijfers woningmarkt

Door: Sara Jansen Op: 26-04-2017

Kwartaal cijfers van het CBS drukken een positieve ontwikkeling uit over het aantal verkochte woningen in Zeeland. In het eerste kwartaal zijn zo'n dertig procent meer woningen verkocht dan in de zelfde periode vorig jaar. De gemiddelde verkoopprijs van een woning ging met zo'n 10 procent omhoog. 

Lees meer...

Sportclinic voor team Reham

Door: Sara Jansen Op: 20-04-2017
Team Reham makelaars en taxateurs hecht veel waarde aan sport. Niet alleen door het steunen van regionale initiatieven maar ook door aandacht te hebben voor vitaliteit in het team. Hoe anders dan met een ware bootkamp werd ons uithoudingsvermogen op de proef gesteld ;-) Dit deden wij samen met het team van onze co-sponsor InZaken

Lees meer...

Veel te verwachten tijdens Omloop van de Braakman

Door: Sara Jansen Op: 03-04-2017

Er zijn op dit moment 174 inschrijvingen wat enorm veel is voor een eerst editie van een jeugdwedstrijd. De deelnemers komen uit alle windstreken, uit binnen- en buitenland.

Lees meer...

1e Reham | Inzaken Jeugdomloop van de Braakman

Door: Sara Jansen Op: 21-03-2017

Het wielerseizoen komt eraan met klassiekers, Giro, Tour de France, maar óók met de eerste Reham | InZaken Jeugdomloop van de Braakman op zaterdag 8 april.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.