Tevredenheidsgarantie Wij zijn pas tevreden als jij het bent

We streven naar 100% tevredenheid. Daarom bieden we je een unieke tevredenheidsgarantie. Want hoeveel we ook vertellen over onze professionele dienstverlening, jij bent degene die het in praktijk ervaart.

We zetten alles op alles om het verkoopproces goed en soepel te laten verlopen, vanaf ons allereerste contact tot de ondertekening van het koopcontract en zelfs de verhuizing. Wij doen er alles aan om je woning in Zeeuws-Vlaanderen zo goed mogelijk te verkopen. Iedere stap moet perfect zijn. We zijn overtuigd van deze werkwijze en de service die we daarbij bieden. Daar staan we voor 100% achter. Met de Reham Tevredenheidsgarantie onderstrepen we dit. 

We streven naar 100% tevredenheid met onze dienstverlening
Maar het kan altijd een keer voorkomen dat iemand niet tevreden is. Als dat onverhoopt het geval is, kun je de verkoopopdracht intrekken zonder intrekkingskosten, opstartkosten of wat voor kosten dan ook, te betalen. Natuurlijk horen we wel graag wat de reden is. Dat helpt ons om onze dienstverlening verder te optimaliseren. De Reham tevredenheidsgarantie geldt voor de hele looptijd van de opdracht.

Meer weten over onze tevredenheidsgarantie? Bel of mail ons! 

Dit zeggen onze klanten!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!