Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Tevredenheidsgarantie Wij zijn pas tevreden als jij het bent

We streven naar 100% tevredenheid. Daarom bieden we je een unieke tevredenheidsgarantie. Want hoeveel we ook vertellen over onze professionele dienstverlening, jij bent degene die het in praktijk ervaart.

We zetten alles op alles om het verkoopproces goed en soepel te laten verlopen, vanaf ons allereerste contact tot de ondertekening van het koopcontract en zelfs de verhuizing. Wij doen er alles aan om je woning in Zeeuws-Vlaanderen zo goed mogelijk te verkopen. Iedere stap moet perfect zijn. We zijn overtuigd van deze werkwijze en de service die we daarbij bieden. Daar staan we voor 100% achter. Met de Reham Tevredenheidsgarantie onderstrepen we dit.

Reham heeft de stress van het verkopen van ons huis weggenomen. Niets was teveel en keer op keer stonden ze voor ons klaar. Het vertrouwen en de open communicatie waren erg waardevol voor ons.

- Lenie van Vlierberghe
Lees verder

We streven naar 100% tevredenheid met onze dienstverlening
Maar het kan altijd een keer voorkomen dat iemand niet tevreden is. Als dat onverhoopt het geval is, kun je de verkoopopdracht intrekken zonder intrekkingskosten, opstartkosten of wat voor kosten dan ook, te betalen. Natuurlijk horen we wel graag wat de reden is. Dat helpt ons om onze dienstverlening verder te optimaliseren. De Reham tevredenheidsgarantie geldt voor de hele looptijd van de opdracht. Lees wat onze klanten zeggen over Reham.

Meer weten over onze tevredenheidsgarantie? Klik op onderstaande button. 

Ja, ik wil meer weten over de Reham tevredenheidsgarantie

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over onze tevredenheidsgarantie.