Ik blog, jij blogt... Reham blogt!

Wij houden je graag op de hoogte.

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven. Werken in de makelaardij is dan ook met recht mensenwerk te noemen. In de dagelijkse praktijk komen we in aanraking met woningverkopers, kopers, maar ook hypotheekverstrekkers, notarissen, banken enz. Met een woningmarkt waar zoveel over te doen is, zijn er veel vragen en situaties die om extra informatie en een reactie vragen. En wij delen graag de passie voor en de kennis van ons vak! Vandaar dat je vanaf nu regelmatig een blog van team Reham voorbij ziet komen. We zijn benieuwd naar je reactie! En wil je meer over een bepaald onderwerp weten? Klik dan op onderstaande button.  

Ik wil meer weten over...

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw (blog-)onderwerp of vraag.

Ik nieuwbouw van jou!

Ik nieuwbouw van jou!

Verhuis je naar nieuwbouw? Dan wil je je huidige woning uiteraard optimaal verkopen. Nou, wij weten wel iemand! Reham maakt al jaren het verschil. En, als je je huidige woning verkoopt via Reham, mag je kiezen uit drie extra's …
Lees verder
Reham Run 2022

Reham Run 2022

Dit jaar organiseert het Dorpsfeest Zaamslag in samenwerking met Reham Makelaars & Taxateurs de vijfde editie van de Reham Run op zaterdag 11 juni!
Lees verder
Hoe is het nu met... Nikki van Dorsselaer

Hoe is het nu met... Nikki van Dorsselaer

Sinds september 2020 krijgt het team van Reham Makelaars en Taxateurs versterking van assistent makelaar in opleiding Nikki van Dorsselaer. Hoe gaat het nu met haar? Hoe bevalt het makelaarsvak? Lees het in de blog!
Lees verder
Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Lees verder
Vraag maar raak!

Vraag maar raak!

Lees verder
Bekijk al onze blogs