Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Makelaars en Taxateurs vind je je droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

Ik blog, jij blogt... Reham blogt! 

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven. Werken in de makelaardij is dan ook met recht mensenwerk te noemen. In onze dagelijkse praktijk komen we in aanraking met woningverkopers, kopers, maar ook hypotheekverstrekkers, notarissen, banken enz. Met een woningmarkt waar zoveel over te doen is, zijn er veel vragen en situaties die om extra informatie en een reactie vragen. En wij delen graag de passie voor en de kennis van ons vak! Vandaar dat je vanaf nu regelmatig een blog van onze makelaars Fabian du Puy, Koen Hamelink, Jeanette Rosenbrand en Sonja van IJk voorbij ziet komen. We zijn benieuwd naar je reactie! En wil je meer over een bepaald onderwerp weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vogelwaarde: Meer hoeft het echt niet te zijn!

Door: Wendy Strijdonk Op: 10-10-2018

Lekker rustig, maar toch ook zeker gezellig en levendig. Dat maakt voor ons dat we erg graag in Vogelwaarde wonen. Onze kinderen hebben alle ruimte om zorgeloos buiten te spelen en er wordt veel voor ze georganiseerd op het dorp. Het verenigingsleven is hier zeer actief en ons kent ons natuurlijk. Dit wel op een prettige en ongedwongen manier. 

Lees meer...

Vraag maar raak!

Door: Sonja van Broekhoven Op: 28-08-2018

'Waar wij ook komen, op een verjaardag, de sportvelden, tijdens een evenement of tijdens onze dagelijkse werkzaamheden; mensen stellen ons vaak vragen over het makelaarsvak en de woningmarkt. Met onze nieuwe dienst willen wij op een laagdrempelige wijze deze informatie aanbieden aan onze klanten.', aldus Fabian du Puy.

Lees meer...

Zaamslag is divers en veelzijdig

Door: Koen Op: 21-06-2018

Het Dorpsfeest in Zaamslag ligt nog vers in mijn geheugen. Wat een feest! Wie er bij was, heeft ervaren dat Zaamslag veel te bieden heeft. Zaamslag is divers en veelzijdig en het is net om die reden een heerlijk dorp om te wonen. En in mijn geval ook om te werken.

Lees meer...

Sas van Gent is méér dan carnaval alleen

Door: Fabian du Puy Op: 17-05-2018

Eerlijk is eerlijk, Sas van Gent is voor mij, net als voor veel anderen, synoniem voor carnaval. Ik heb tal van goede herinneringen aan deze ‘Betekoppenstad’. Ook vanwege mijn werk kom ik er regelmatig. Daarbij valt me steeds weer op hoe prettig je in Sas van Gent kunt wonen. Er zijn tal van aantrekkelijke winkels en supermarkten, de horeca is meer dan goed, er is een basisschool en volop natuur. En dat ook nog eens bijna op de grens met Vlaanderen.

Lees meer...

Othene heeft het!

Door: Fabian du Puy Op: 17-04-2018
Othene heeft het

Een divers aanbod aan betaalbare woningen, veel groen, kindvriendelijk en aardig wat voorzieningen. Wonen in Othene is om meerdere redenen aantrekkelijk. Tel daar het gemak van een onderhoudsvrije nieuwbouwwoning bij op en je begrijpt dat veel mensen de sprong over de kreek maken.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.