Ik blog, jij blogt... Reham blogt!

Wij houden je graag op de hoogte.

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven. Werken in de makelaardij is dan ook met recht mensenwerk te noemen. In de dagelijkse praktijk komen we in aanraking met woningverkopers, kopers, maar ook hypotheekverstrekkers, notarissen, banken enz. Met een woningmarkt waar zoveel over te doen is, zijn er veel vragen en situaties die om extra informatie en een reactie vragen. En wij delen graag de passie voor en de kennis van ons vak! Vandaar dat je vanaf nu regelmatig een blog van team Reham voorbij ziet komen. We zijn benieuwd naar je reactie! En wil je meer over een bepaald onderwerp weten? Klik dan op onderstaande button.  

Ik wil meer weten over...

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw (blog-)onderwerp of vraag.

Wat doet een taxateur? Jeanette vertelt!

Wat doet een taxateur? Jeanette vertelt!

Misschien heb ik wel het leukste vak van de wereld. Of toch in ieder geval van de woningmarkt. Want als taxateur ben ik veel onderweg, heb ik afwisselend werk en mag ik op allerlei plaatsen binnenkijken!
Lees verder
Axel combineert het beste van twee werelden

Axel combineert het beste van twee werelden

Axel combineert het beste van twee werelden. Kleiner dan Terneuzen en Hulst, maar met een voorzieningenaanbod dat niet voor deze steden onderdoet. Dat is voor mij Axel in een notendop. Axel combineert het prettige, kleinschalige …
Lees verder
Reham opent deuren, ook als je vieze schoenen hebt!

Reham opent deuren, ook als je vieze schoenen hebt!

Tijdens een bezichtiging heb je liever niet dat kijkers vieze voetsporen achterlaten in huis. Hier hebben we een oplossing voor bedacht... Reham opent deuren, ook als je vieze schoenen hebt!
Lees verder
Bekijk al onze blogs

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!