Mijn Reham
Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod
Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham Reham
Aanbod Koopwoningen Een ruim woningaanbod en uitgebreide zoekcriteria. Op deze site van Reham Makelaars en Taxateurs vind je je droomhuis snel en eenvoudig. Ons huizenaanbod wisselt vrijwel dagelijks. Bekijk ons aanbod

Ik blog, jij blogt... Reham blogt! 

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven. Werken in de makelaardij is dan ook met recht mensenwerk te noemen. In onze dagelijkse praktijk komen we in aanraking met woningverkopers, kopers, maar ook hypotheekverstrekkers, notarissen, banken enz. Met een woningmarkt waar zoveel over te doen is, zijn er veel vragen en situaties die om extra informatie en een reactie vragen. En wij delen graag de passie voor en de kennis van ons vak! Vandaar dat je vanaf nu regelmatig een blog van onze makelaars Fabian du Puy, Koen Hamelink, Jeanette Rosenbrand en Sonja van IJk voorbij ziet komen. We zijn benieuwd naar je reactie! En wil je meer over een bepaald onderwerp weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaamslag is divers en veelzijdig

Door: Koen Op: 21-06-2018

Het Dorpsfeest in Zaamslag ligt nog vers in mijn geheugen. Wat een feest! Wie er bij was, heeft ervaren dat Zaamslag veel te bieden heeft. Zaamslag is divers en veelzijdig en het is net om die reden een heerlijk dorp om te wonen. En in mijn geval ook om te werken.

Lees meer...

Sas van Gent is méér dan carnaval alleen

Door: Fabian du Puy Op: 17-05-2018

Eerlijk is eerlijk, Sas van Gent is voor mij, net als voor veel anderen, synoniem voor carnaval. Ik heb tal van goede herinneringen aan deze ‘Betekoppenstad’. Ook vanwege mijn werk kom ik er regelmatig. Daarbij valt me steeds weer op hoe prettig je in Sas van Gent kunt wonen. Er zijn tal van aantrekkelijke winkels en supermarkten, de horeca is meer dan goed, er is een basisschool en volop natuur. En dat ook nog eens bijna op de grens met Vlaanderen.

Lees meer...

Othene heeft het!

Door: Fabian du Puy Op: 17-04-2018
Othene heeft het

Een divers aanbod aan betaalbare woningen, veel groen, kindvriendelijk en aardig wat voorzieningen. Wonen in Othene is om meerdere redenen aantrekkelijk. Tel daar het gemak van een onderhoudsvrije nieuwbouwwoning bij op en je begrijpt dat veel mensen de sprong over de kreek maken.

Lees meer...

Overtuigd! De 3D woningpreview wérkt!

Door: Fabian du Puy Op: 27-03-2018
Reham 3D woningpresentatie

Je kent ze vast: mensen die met een VR-bril op de meest spannende avonturen beleven. In een virtuele wereld beklimmen ze wolkenkrabbers, vechten ze met leeuwen of landen ze op de maan. Te gek natuurlijk. 3D had al langer mijn interesse maar tijdens de Inman Connect in New York (het grootste vastgoedcongres ter wereld) werd nog eens extra bevestigd dat 3D / Virtual Reality in de toekomst nog een veel belangrijker rol zal innemen in de makelaardij. 

Lees meer...

Terugblik 2017 en vooruitblik 2018

Door: Fabian du Puy Op: 15-01-2018
Reham eigenaren Koen Hamelink en Fabian du Puy

Streven naar de hoogste klantwaardering! 


Dit keer een duo-blog! Wij (Koen en Fabian) kijken met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. Het vertrouwen in de woningmarkt is terug en huizen worden sneller en tegen veelal hogere prijzen verkocht. Ons kantoor scoorde opnieuw hoge ogen bij de landelijke Verkoopmakelaar verkiezingen. Het gemiddelde waarderingscijfer 9,4 bewijst dat ons team er daadwerkelijk in slaagt zich te onderscheiden.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg periodiek een update van nieuwe woningen en nieuws.