Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Reham opent deuren, ook als je vieze schoenen hebt!

Tijdens een bezichtiging heb je liever niet dat kijkers vieze voetsporen achterlaten in huis. Hier hebben we een oplossing voor bedacht... Reham opent deuren, ook als je vieze schoenen hebt!

Tijdens een bezichtiging heb je liever niet dat kijkers vieze voetsporen achterlaten in huis. Zeker in deze periode met regen, sneeuw en modder zijn schoenen vaak niet schoon en heb je in no-time een vieze vloer. Wij van Reham denken graag mee en hebben ons laten inspireren door de ideeën van onze Facebook volgers! Daar is de volgende oplossing uitgekomen...

We vroegen onze Facebook volgers het volgende:

Herkenbaar? Er staat een bezichtiging ingepland en daarom heb je het hele huis netjes aan kant gemaakt. Dan heb je liever niet dat kijkers met hun natte en vieze schoenen over jouw net gedweilde vloer of gestofzuigde tapijt heen lopen. Je kan natuurlijk vragen of de kijkers hun schoenen eventjes uit willen doen. Maar daar zit ook niet iedereen op te wachten. Is daar niet een betere oplossing voor te vinden? 

De reacties lieten niet op zich wachten - en de blauwe 'zwembad schoenen hoesjes' werden opvallend vaak genoemd. Dit inspireerde ons tot onze eigen variant: de Reham Classics. Stevige overschoentjes die niet kapot te krijgen zijn! En we hebben ze direct in gebruik genomen als extra service bij bezichtigingen. De makelaar ziet dat kijkers natte schoenen hebben, bijvoorbeeld door de regen of door sneeuw, en biedt de kijkers deze overschoentjes aan. Dan hoeft niemand zijn schoenen uit te doen én kunnen belangstellenden zonder problemen het huis gaan bezichtigen. Oftwel: Reham opent deuren, ook als je vieze schoenen hebt!

Wil je jouw huis graag verkopen en zeker zijn van kijkers die geen vieze voetsporen achterlaten ;)? We helpen je graag! Bel ons op +31 115 432514 of stuur een mailtje naar info@reham.nl 

Groeten, Senna 

Bekijk hier de (erg leuke ;) video: