Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Aankopen van je nieuwe woning Met onze aankoopmakelaars bespaar je tijd en geld!

Wil je een huis kopen in Zeeuws-Vlaanderen? Of ben je Vlaming en wil je in Zeeuws-Vlaanderen gaan wonen? Neem dan één van onze aankoopmakelaars mee! We beoordelen de bouwkundige staat, locatie en waarde van het huis en onderhandelen over de beste prijs. 

Als makelaar in Zeeuws-Vlaanderen kennen wij de woningmarkt als geen ander. We kennen de huizen, de prijzen en de mogelijkheden. Wij beoordelen de woning en hebben een scherp oog voor verborgen gebreken, bijkomende verbouwingskosten en vervuilde grond. Onderhandelen over verkoopprijzen is ons vak, dus dat doen we graag voor je! We blijven zakelijk en scherp. We laten ons niet van de wijs brengen door jouw enthousiasme. We beloven je niet voor niets tijd én geld te besparen. Plus kopzorgen. Want we beoordelen ook de koopovereenkomst én de kleine lettertjes. Zo kun je met een gerust hart de koop sluiten.

Toen wij naar onze nieuwe woning gingen kijken dacht Koen mee met ons over hoe wij de woning nog fijner konden maken. Deze klantvriendelijk en professionaliteit is een echte meerwaarde voor hun klanten.  

- Denny Snel
Lees verder

Laat jouw droomhuis niet aan je neus voorbij gaan! 
Met een aankoopmakelaar koop je je nieuwe huis tegen de beste voorwaarden en de laagste kosten. Bij de tweede bezichtiging gaan we gratis met je mee. Besluit je de woning te kopen? Dan verzorgen we het complete aankooptraject. Meer weten? Bel ons op +31 115 432514 of klik op onderstaande button.

Ps: je droomhuis nog niet gevonden? Maak dan gebruik van de Reham Zoekservice. Ons makelaars zoeken mee met jou! 

Ja, ik wil hulp bij de aankoop

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op om je te helpen met het aankopen van jouw droomhuis.