Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Je appartement verkopen of huis verkopen Kies de verkoopaanpak die het beste bij jou past – al vanaf € 1.695,-

Wil jij je huis of appartement verkopen? Wij regelen het samen met jou: snel én goed met een aanpak die perfect aansluit bij jouw wensen. Wij zijn VBO makelaar en actief in heel Zeeuws-Vlaanderen: we gaan heel graag voor jou aan de slag!  

We mogen jaarlijks meer dan 250 woningen verkopen. We kennen de huizenmarkt in Zeeuws-Vlaanderen dus door en door en die kennis zetten we graag voor jou in.  

Wat past het beste bij jou? Hoe wil jij je huis verkopen?

Een persoonlijke aanpak staat bij ons op nummer één bij de verkoop van jouw woning. Daarom wordt er altijd gekeken naar wat voor jou de ideale verkoopaanpak is. Afhankelijk van jouw wensen én budget. Samen met een van onze Reham makelaars kies je de aanpak die bij jou past. 

Wil jij gebruik maken van onze goede service én je huis verkopen tegen een goede prijs? Reham regelt het. Onze kracht is de snelheid waarmee we voor je aan de slag gaan. En natuurlijk de verkoopresultaten die we boeken. Afgelopen jaar hebben we 17% van het totaal aan verkochte woningen in Zeeuws-Vlaanderen verkocht. Dat is het resultaat van onze persoonlijke en deskundige aanpak. Reham is marktleider in Zeeuws-Vlaanderen en daar zijn we trots op!  

Is snelheid niet het belangrijkste en wil jij jouw appartement of huis verkopen tegen de ultieme verkoopprijs? En ben je bereid om daar wat langer op te wachten? Ook dan heeft Reham de juiste aanpak. Dat begint al bij de presentatie van jouw woning. Reham pakt uit als dé 3D makelaar van Zeeuws-Vlaanderen! Dat betekent dat woningzoekers direct al virtueel, in 3D, door jouw woning kunnen lopen. We worden niet voor niets de meest zichtbare makelaar van Zeeuws-Vlaanderen genoemd… Ook onze unieke aanpak op social media zetten we in voor de allerbeste verkoopprijs voor jouw huis.  

Wil jij liever zelf je huis verkopen? En zoek jij ondersteuning in het verkopen van jouw woning? Ook dan kun je op onze deskundigheid, ervaring en naamsbekendheid rekenen. Wanneer jij graag een aantal zaken zelf regelt en je zelf tijd en energie wilt stoppen in het verkopen van jouw huis, dan is Reham ’t Zelf interessant voor jou. Zo weet je direct waar je aan toe bent en betaal je vooraf een goedkoper en vast tarief. 

 Ze maken geen gebruik van moeilijke formules en poespas. Gewoon duidelijkheid: één prijs, all-in en geen verdere verrassingen meer. En dit doen ze bovendien voor een eerlijke prijs! 

- Nathan Heesbeen
Lees verder

Reham opent deuren. Ook voor jou! 

Ga je je appartement of huis verkopen, dan hebben wij genoeg opties met een aanpak die hebt beste bij jou past. Het bemiddelingstarief start al vanaf €1.295,-. Zo realiseren we jouw wensen: een snelle verkoop van je woning, een goede prijs en vooral een tevreden gevoel. Daarom werken we met de  Reham Tevredenheidsgarantie.  Want ben je onverhoopt toch niet tevreden? Dan kan je de opdracht voor verkoop van jouw woning gewoon intrekken. Zonder kosten.  

Maar ook  ná het tekenen van de verkoopovereenkomst bieden we je graag wat extra's. Ons gehele team: onze makelaars en commerciële assistenten staan altijd voor u klaar! En dat waarderen onze klanten! Hoe?  Lees wat onze klanten zeggen over Reham.

Weten wat jouw woning waard is? 

Wil je weten wat jouw huis waard is en wat de mogelijkheden zijn voor verkoop? We komen graag vrijblijvend langs. Je krijgt dan direct een gratis waardebepaling van jouw woning! 

Ja, ik wil een afspraak / gratis waardebepaling

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een vrijblijvend verkoopgesprek.

Waar woon jij?  

Met meer dan 250 verkochte woningen per jaar mag je er vanuit gaan dat we heel erg goed op de hoogte zijn van de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt. 
Benieuwd hoe de woningmarkt in jouw woonplaats ervoor staat en wat Reham Makelaars en Taxateurs daar doet? Bekijk het hier! 

Axel | Hulst | Kloosterzande | Terneuzen | Zaamslag | Sluiskil | Westdorpe | Vogelwaarde