Verkopen van je huis Wij regelen het. Snel én goed!

Snelle verkoop en goede service. Wil je je huis verkopen in Zeeuws-Vlaanderen, dan doen wij dat graag voor je. Wij zijn VBO makelaar en actief in de gemeente Terneuzen, Hulst en Sluis. 

Onze kracht is de snelheid waarmee we voor je aan de slag gaan. En natuurlijk de verkoopresultaten die we boeken. Afgelopen jaar hebben we 13% van het totaal aan verkochte woningen in Zeeuws-Vlaanderen verkocht. Dat is het resultaat van onze persoonlijke en deskundige aanpak. We genieten van ons werk, iedere dag. Daarom zetten we graag een stapje extra. Zo werken we met de Reham TevredenheidsgarantieBen je niet tevreden? Dan kan je de opdracht gewoon intrekken. Zonder kosten. 

We verrassen onze klanten graag - bij iedere stap in het verkoopproces. Dat begint al bij de presentatie van jouw woning: Reham is namelijk dé 3D makelaar van Zeeuws-Vlaanderen! En dat betekent dat woningzoekers direct al virtueel, in 3D, door jouw woning kunnen lopen. Maar ook ná het tekenen van de verkoopoverkeenkomst bieden we je graag wat extra's. En dat waarderen onze klanten! Hoe? Lees wat onze klanten zeggen over Reham.

We mogen jaarlijks meer dan 200 huizen verkopen


We kennen de huizenmarkt in Zeeuws-Vlaanderen dus door en door. Die kennis zetten we graag voor jou in. Zo realiseren we jouw wensen: een snelle verkoop, een goede prijs en vooral een tevreden gevoel. Benieuwd hoe de woningmarkt in jouw woonplaats ervoor staat en wat Reham Makelaars en Taxateurs daar doet? Bekijk het hier! 

Axel | Hulst | Kloosterzande | Terneuzen | Zaamslag | Sluiskil | Westdorpe | Vogelwaarde

Weten wat jouw woning waard is? 

Wil je weten wat jouw huis waard is en wat de mogelijkheden zijn voor verkoop? We komen graag vrijblijvend langs. Je krijgt dan direct een gratis waardebepaling van jouw woning! 

Ja ik wil een afspraak / gratis waardebepaling

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!