Werken bij Reham

Werken bij Reham – dat is werken bij het grootste en leukste makelaarskantoor van Zeeuws-Vlaanderen. Dat is te danken aan ons hecht en gemotiveerd team; samen werken we keihard om de beste resultaten te halen voor onze klanten. Maar er wordt ook veel gelachen op kantoor; de sfeer is open en de onderlinge collegialiteit groot. Met het hele team bespreken we regelmatig wat goed gaat en vooral wat er nog beter kan. Ieders mening telt! We investeren in jouw ontwikkeling met gerichte opleidingen en seminars en volgen de ontwikkelingen op de huizenmarkt op de voet. 

Vacature - commercieel medewerk(st)er binnendienst 28-32 uur

Voor: 28-32 uur | Locatie: Zaamslag

Wij zoeken

Een stressbestendige duizendpoot die met veel verschillende zaken tegelijk bezig kan zijn Ben jij stressbestendig? Een echte duizendpoot? Ga je graag de uitdaging aan? Dan ben jij de enthousiaste collega die we zoeken! Binnen ons team hebben we plek voor een commercieel medewerk(st)er of assistent-makelaar op MBO-4/HBO niveau. Iemand die graag zijn of haar communicatieve skills en teamspirit aan ons laat zien. 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je voor maximale klanttevredenheid en klantbediening. In deze functie ben jij de spin in het web bij het assisteren van de makelaars in o.a.:

  • Voorbereiden van bemiddelings- en koopovereenkomsten
  • Verzorgen en opstellen van commerciële uitingen, advertenties e.d.
  • Beheer van de website en social media
  • Telefonisch aanspreekpunt voor klanten, beheren van de agenda’s
  • Zorgen voor een actueel bestand van woningen, dossiers up to date houden

Waar ga je werken?

We hebben naast de vestiging in Zaamslag ook nog een kantoor in Hulst. Bij deze functie ga je werken vanuit ons kantoor in Zaamslag. Je maakt onderdeel uit van een hecht team dat bestaat uit 8 medewerkers; we werken in een informele sfeer met elkaar samen. Reham opent deuren, ook voor jou! Daarom zijn er volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. 

Jij bent

Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op minimaal MBO-4 niveau? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, uitstraling en heb je de passie om het optimale uit jezelf en het team te halen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct door een motivatiebrief met CV voor 6 mei a.s. naar Fabian du Puy te mailen via fabian@reham.nl. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Fabian per e-mail of telefonisch via 0115-432514. 

Open sollicitatie?

Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent. Dus ben jij op zoek naar een leerzame stage of een uitdagende baan? Solliciteer dan direct door een motivatiebrief met CV naar Fabian du Puy te mailen via fabian@reham.nl. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Fabian per e-mail of telefonisch via 0115-432514. Of kijk op www.reham.nl