Werken bij Reham

Werken bij Reham – dat is werken bij het grootste en leukste makelaarskantoor van Zeeuws-Vlaanderen. Dat is te danken aan ons hecht en gemotiveerd team; samen werken we keihard om de beste resultaten te halen voor onze klanten. Maar er wordt ook veel gelachen op kantoor; de sfeer is open en de onderlinge collegialiteit groot. Met het hele team bespreken we regelmatig wat goed gaat en vooral wat er nog beter kan. Ieders mening telt! We investeren in jouw ontwikkeling met gerichte opleidingen en seminars en volgen de ontwikkelingen op de huizenmarkt op de voet. 

Reham Hypotheken - Commercieel ondersteun(st)er (20-24 uur)

Bij Reham Hypotheken zijn we op zoek naar extra ondersteuning in ons commerciële team. Als commercieel ondersteun(st)er van een onafhankelijke hypotheekadviseur help je bij het uitbouwen van de verzekeringsportefeuille. Je bent werkzaam voor klanten uit heel Zeeland en plant afspraken in, bereid deze voor en staat de klanten te woord. Jij bent het visitekaartje van Reham Hypotheken!

Benieuwd naar de volledige vacature? Klik dan snel verder!

Solliciteer direct

Open sollicitatie?

Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent. Dus ben jij op zoek naar een leerzame stage of een uitdagende baan? Solliciteer dan direct door een motivatiebrief met CV naar Fabian du Puy te mailen via fabian@reham.nl. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Fabian per e-mail of telefonisch via 0115-432514. Of kijk op www.reham.nl