Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Taxatie van je woning Onze taxateurs werken snel, betrouwbaar en onafhankelijk!

Wil je een woning kopen in Zeeuws-Vlaanderen en heb je snel een goed taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op. Binnen twee weken na de taxatie heb je een betrouwbaar taxatierapport in huis! We beschikken hiervoor over drie gecertificeerde taxateurs. Zij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. 

Banken en andere hypotheekverstrekkers accepteren onze taxaties als basis voor hun beslissing om wel of geen hypotheek te verstrekken. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt taxeren wij jouw woning betrouwbaar, deskundig en snel. Of het nu gaat om taxaties in de gemeente Terneuzen, Hulst en Sluis, wij weten wat jouw huis waard is.

We hadden een nieuw huis op het oog en dus was het belangrijk dat we ons eigen huis lieten taxeren. We wilden weten hoeveel het waard was en hoeveel we te besteden hadden. We kregen meteen een goede indruk van Fabian en Reham. Hij was rustig en wij kregen de kans om ons verhaal te doen. Hij heeft alles even bekeken en stuurde ons de dag erna al een taxatierapport.

- Paulien Smulders
Lees verder

Onze taxateurs zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
Schakel voor je taxatieopdracht altijd een Register Taxateur in. Wanneer je op verzoek van de bank een taxatie laat uitvoeren, is dat sowieso een vereiste. Banken willen er namelijk zeker van zijn dat een gekwalificeerd taxateur de taxatie uitvoert.

Neem contact met mij op voor een taxatie

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de taxatie van je woning.