Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Gratis waardebepaling Een vrijblijvende indicatie van de verkoopprijs van jouw woning

Ben je van plan je huis in Zeeuws-Vlaanderen te verkopen? Dan doen we dat natuurlijk graag voor je. We helpen onze klanten graag bij iedere stap in het verkoopproces. Dat begint al bij de gratis waardebepaling die we je aanbieden. Die krijg je direct en vrijblijvend als we bij jou langskomen voor een oriënterend verkoopgesprek. 

De waardebepaling is een vrijblijvende indicatie van de verkoopprijs van je woning of appartement. We mogen jaarlijks meer dan 200 huizen verkopen en hebben dus veel kennis van de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt. Zo kunnen we ook goed inschatten welke prijs kopers voor jouw woning in bijvoorbeeld TerneuzenAxel, Sluiskil, Westdorpe, Hulst, Kloosterzande of Zaamslag willen betalen. 

Snel een indicatie krijgen van wat jouw huis waard is? Doe hier de online check, vul een aantal basisgegevens in over je woning en krijg in no time een indicatie van de waarde. Natuurlijk maken we graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek een op jouw woning toegespitste waardebepaling te maken. 

Ja, ik wil direct weten wat mijn huis waard is

Waardebepaling vs. Taxatie
Een taxatie is een officiële waardering van je huis. Banken en hypotheekverstrekkers accepteren onze taxaties als basis voor hun beslissingen om wel of geen hypotheek te verstrekken. We kunnen je woning betrouwbaar, deskundig en snel voor je taxeren. We hebben 3 gecertificeerde en bij het NRTV geregistreerde taxateurs die zo snel mogelijk voor je aan de slag gaan. Binnen 2 weken heb je een betrouwbaar taxatierapport in huis en weet je wat jouw huis waard is! Lees meer op onze pagina over taxaties door Reham.