Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Checklist bezichtiging Zo zie je niets over het hoofd als je een woning gaat bekijken

Een huis kopen is al moeilijk genoeg. Daarom helpen we je graag op weg. Als professionele makelaar zetten we steeds een stapje extra. We begeleiden je zo goed mogelijk bij de koop van jouw droomhuis in Zeeuws-Vlaanderen. En we denken graag met je mee!

De bezichtiging van een woning is ons dagelijks werk. We kennen de kneepjes van het vak! Voor jou is het spannend en nieuw. Stel je voor, dat dít je nieuwe huis wordt! 

Houd oog voor belangrijke zaken

Door de dagdromen en plannen die je (on)bewust al maakt, vergeet je soms naar serieuze zaken te kijken. En laten die nu net het belangrijkste zijn! Om niets over het hoofd te zien, hebben wij de Reham Checklist gemaakt. Een handig geheugensteuntje bij iedere bezichtiging. Je hebt hiermee oog voor de belangrijkste aspecten van de woning. En je kunt bovendien achteraf je aantekeningen nog eens nalezen. Alle ins en outs keurig op een rijtje! Dat is wel zo makkelijk, toch?

Een woning bezichtigen als een pro? Download dan hier de Reham Checklist Bezichtiging.

Droomhuis gevonden? Wij helpen je verder! 

Heb je jouw droomhuis bezichtigd en denk je serieus na over kopen? Dan helpen we je graag verder! Met de Reham aankoop makelaars bespaar je tijd én geld. Wij zetten onze expertise in om voor jou de meest gunstige aankoop te realiseren! 

Ik wil hulp bij aankoop van een woning

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over onze aankoophulp.