Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Twee keer winnaar van de titel Beste Verkoopmakelaar! Met dank aan al onze tevreden klanten.

Reham Makelaars & Taxateurs heeft twee bijzondere titels in de wacht gesleept: Nationale Verkoopmakelaar 2016 en Woningmakelaar Zeeland 2017. Titels waar we trots op zijn. Ze onderstrepen dat we de beste makelaar zijn in heel Zeeuws-Vlaanderen! 

De beste makelaar van Nederland word je niet zo maar. We haalden een gemiddelde score van 9,4. Daarmee lieten we bijna 300 makelaarskantoren achter ons. Het hoge cijfer was het resultaat van de meer dan 500 positieve reviews en beoordelingen van onze klanten. Wij beschouwen de titel als een erkenning voor onze inspanningen om steeds de meest optimale service te bieden. En natuurlijk monitoren we continu de klanttevredenheid. Lees wat onze klanten zeggen over Reham

Opnieuw het beste makelaarskantoor in Zeeland


Ook in 2017 deden wij aan deze makelaarsverkiezing mee. De nationale titel ging dit keer aan ons voorbij, maar we scoorden opnieuw goed. Landelijk eindigden we op een mooie derde plaats. In de provincie Zeeland werden we opnieuw verkozen tot beste makelaarskantoor. 

Makelaar Koen Hamelink: 
‘Opnieuw mooie resultaten’
“Natuurlijk deden we in 2017 opnieuw mee. In een competitie als dit hoort het er ook bij dat je je titel verdedigt. En hoewel we er zelf veel minder exposure aan hebben gegeven en de opzet van de verkiezing veranderd was, hebben we opnieuw mooie resultaten geboekt.”

Makelaar Fabian du Puy: 
‘Titel motiveert om te werken aan vernieuwing’
“De titel heeft ons veel gebracht. Naast de landelijke erkenning en de regionale waardering, zette het ook bij onszelf iets in gang. Namelijk het besef dat klanten de extra stapjes die we zetten opmerken én waarderen. Dit motiveert ons dagelijks om onze dienstverlening kritisch te bekijken. En met resultaat. We werken continu aan vernieuwende concepten en zijn daarmee steeds koploper in makelaarsland. Een mooi voorbeeld is onze tevredenheidsgarantie. Is iemand onverhoopt niet tevreden met onze dienstverlening, dan kan de verkoopopdracht gewoon, zonder kosten, ingetrokken worden. Vernieuwend is ook Reham ’t Zelf: onze service aan woningeigenaren die hun huis zelf willen verkopen.”

Kennis maken met de beste Makelaar van Zeeuws-Vlaanderen?