Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

3D woningpresentatie Presenteer je woning optimaal in 3D!

Het is belangrijk om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren. Het woningaanbod is immers groot en de vrije tijd van mensen schaars. Met 3D-woningpresentaties kunnen woningzoekers nóg beter bepalen of jouw huis aan hun wensen voldoet. Ze lopen gewoon online, vanaf een laptop, tablet of smartphone, rond in jouw woning.  

De online 3D-woningpresentaties kunnen op iedere plaats en ieder moment bekeken worden. Zo kunnen belangstellenden zich op afstand een nauwkeurig beeld vormen van de woning. Logisch, ze lopen er als het ware doorheen en kunnen alles, van vloer tot plafond, bekijken, in eigen tempo en zo vaak ze willen. Reham is dé 3D makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Het is mogelijk om van jouw woning een 3D presentatie te maken. Want als je je woning verkoopt, dan wil je natuurlijk dat hij zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Daar zorgen we voor met onze 3D woningpresentaties. 

Wat mij vooral aansprak in hun verkoopaanpak is het maken van een 3D-opname van het huis. Zeker in tijden van corona vinden de bezichtigingen op een iets andere manier plaats. Dankzij deze 3D-opname krijgen mensen een goed beeld van de woning voor ze het daadwerkelijk komen bezichtigen. Dat is voor ons echt een meerwaarde geweest.

- Denny Snel
Lees verder

3D Woningpresentaties zorgen voor een efficiënt verkoopproces


Zowel de koper als de verkoper profiteren hiervan. De koper kan hiermee nóg gerichter selecteren welke woningen hij wil bezichtigen. Als verkoper steek je enkel nog tijd in goede bezichtigingen. Doordat belangstellenden jouw woning al van boven tot onder kennen, maken alleen echt serieuze belangstellenden een afspraak voor een bezichtiging. Dat scheelt beide partijen kostbare tijd.

Ervaar het zelf!