Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

KOOP | VERKOOP | HYPOTHEEK | Denny Snel vertelt

Denny Snel en zijn vrouw Rebecca wonen samen met hun twee kinderen in Terneuzen. In 2020 kochten én verkochten zij hun huis via Reham. Daarnaast maakten zij gebruik van de service van Reham Hypotheken. Denny vertelt er meer over. 

“We waren al een tijdje aan het zoeken naar een ruimer huis met een grotere tuin en uiteindelijk hebben we deze in april 2020 gevonden in Terneuzen. Dat betekende natuurlijk dat we ons eigen huis moesten gaan verkopen. Tijdens onze zoektocht hadden we al met Koen gesproken over de verkoop van onze woning. Toen het bod op ons nieuwe huis geaccepteerd werd, hebben we dan ook vrij snel besloten om ons huis via Reham te verkopen. Bovendien hadden we al ervaring met Reham, want ze hebben eerder woningen verkocht binnen onze familie. We zijn altijd erg tevreden geweest over hun diensten.  

Buiten dat we Reham al kenden brengen ze natuurlijk ieder jaar de cijfers naar buiten met hoeveel woningen zij verkocht hebben. Als je dan de cijfers ziet van 2020 hebben ze dat gewoon heel goed gedaan! Die cijfers geven voor mij aan hoe groot Reham is en hoe goed zij in hun werk zijn. Wat mij vooral aansprak in hun verkoopaanpak is het maken van een 3D-opname van het huis. Zeker in tijden van corona vinden de bezichtigingen op een iets andere manier plaats. Dankzij deze 3D-opname krijgen mensen wel een goed beeld van de woning al voor ze het daadwerkelijk komen bezichtigen. Dat is voor ons echt een meerwaarde geweest. Onze woning was een redelijk specifieke woning; een jaren dertig woning aan een drukke weg. Dat vraagt toch om een andere en specifiekere doelgroep dan bijvoorbeeld een 2^1 kap woning in een woonwijk. Vooraf hebben we duidelijke afspraken gemaakt over hoe we de woning te koop zouden zetten.  

Bij Reham investeren ze in hun apparatuur en dat zie je terug in de kwaliteit: de foto's die ze maken van huizen maken ze met zorg en dat zorgt ervoor dat het huis van de verkoper op de best mogelijke manier in beeld wordt gezet.

- Denny Snel

Ze hebben voor de verkoop van ons huis het hele pakket van promotie in de strijd gegooid; dat heeft ervoor gezorgd dat ons huis op heel veel plaatsen gedeeld en bekeken is. De potentiële kopers hadden een heel duidelijk beeld van onze woning. Uiteindelijk hebben ze vanuit Reham kopers gevonden in hun eigen bestand van woningzoekers

Wat ik zo mooi vind aan Reham is dat ze investeren in hun apparatuur en dat zie je terug in de kwaliteit. De foto's die ze maken van huizen maken ze met zorg en dat zorgt ervoor dat het huis van de verkoper op de best mogelijke manier in beeld wordt gezet. Je ziet hun professionaliteit in alles terug; ook in het contact met de medewerkers van Reham. Het maakt niet uit met wie je in gesprek bent; de manier waarop ze met je praten is erg prettig en je merkt dat je met vakmensen te maken hebt. Ik kreeg er een heel goed gevoel bij en werd meteen op mijn gemak gesteld.  

Naast het verkopen van ons huis hebben we ook gebruik gemaakt van de diensten van Reham Hypotheken. We zijn nogal honkvast, dus onze hypotheek oversluiten was best wel een stap voor ons. Aangezien ze bij Reham Hypotheken onafhankelijk advies geven, wilde ik graag horen wat ze te vertellen hadden. We hebben uiteindelijk onze levensverzekering en onze nieuwe hypotheek overgesloten naar aanleiding van het advies van Reham Hypotheken.  

Of het nu gaat om je hypotheek, verkoop of aankoop van je huis; ze kijken wat gunstig is voor zowel de koper als verkoper en helpen jou zo met het vinden van jouw nieuwe thuis! 

- Denny Snel

Wij zouden Reham absoluut aanbevelen bij anderen: ze zijn enorm klantgericht. Toen wij naar onze nieuwe woning gingen kijken dacht Koen mee met ons over hoe wij de woning nog fijner konden maken. Zo gaf hij ons advies over bijvoorbeeld het laten plaatsen van vloerverwarming en het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Deze klantvriendelijk en professionaliteit is een echte meerwaarde voor hun klanten.  

Daarnaast leveren ze bij Reham het complete pakket en hierbij staan de belangen van de klant hoog in het vaandel! Of het nu gaat om je hypotheek, verkoop of aankoop van je huis; ze kijken wat gunstig is voor zowel de koper als verkoper en helpen jou zo met het vinden van jouw nieuwe thuis!