Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Fabian du Puy

Fabian du Puy

Ook in 2020: Kopen van een huis, lastiger dan ooit?

Januari 2020; we staan aan de start van een nieuw jaar, een nieuw decennium. Vorig jaar plaatsten wij al een blog over dit onderwerp: maar hoe staat het ervoor in 2020? Is het kopen van een huis nog steeds 'lastiger dan ooit'? 

We staan aan de start van een nieuw jaar, maar ook een nieuw decennium. Wat verandert er dit jaar, maar ook de komende jaren, in de huizenmarkt?

Vorig jaar plaatsten wij in januari ook al een blog over ditzelfde onderwerp. Maar ook dit jaar speelt deze vraag nog een grote rol wanneer je een huis gaat kopen of verkopen. Bovendien hebben wij nu een handig e-book voor jou, maar daar straks meer over.

Het kopen van een huis is in 2020 nog steeds erg gunstig vanwege de lage hypotheekrente en vaak goedkoper dan huren. Dit zal ook nog wel even aanhouden is de verwachting. Wat in 2019 van toepassing was zien wij daardoor nog steeds: het is voor starters lastig om een huis te kopen vanwege de concurrentie van beleggers, die door deze lage rente een tweede huis kopen als investering. Verder krijgen wij vaak de vraag of je nu beter eerst kunt kopen of verkopen. In de blog van vorig jaar kun jij meer lezen over dit onderwerp, maar ook in ons e-book ‘Kopen van een huis, lastiger dan ooit?’ lichten wij toe wat je nu het beste kunt doen.

Ook wanneer jij je afvraagt hoe je ervoor kunt zorgen dat je dit jaar wél jouw droomhuis kunt kopen, geven wij jou graag tips! Wist je bijvoorbeeld dat alle huizen die op de markt komen bij Reham eerst op onze Facebook pagina worden geplaatst en daarna pas op de website komen?

Volg je ons dus nog niet op Facebook of Instagram, ga dat dan zeker doen! Zo ben jij altijd snel op de hoogte wanneer er een nieuw huis bij ons op de markt komt. Een afspraak met ons maken kan natuurlijk ook, dan kijken wij samen hoe jij in 2020 jouw droomhuis kunt bemachtigen!

Tip: opzoek naar een mooi nieuwbouw appartement? Op zaterdag 14 maart organiseren wij een open dag bij Residentie Gravenhof in Hulst. Een geweldige locatie met 12 ruime appartementen en 2 mooie stadswoningen.

Download gratis e-book