Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Sven Hamelink

Sven Hamelink

Waarom bereik de sleutel tot verkoopsucces is!

Eén ding is zeker, de vastgoedmarkt is veel veranderd ten opzichte van een jaar geleden. Na de drukke periode waarin huizen als warme broodjes over de toonbank gingen, lijkt nu de rust wedergekeerd te zijn. Want waar voorheen potentiële kopers langs alle kanten aanklopten, wordt nu het bereik van de makelaar en het actief benaderen van kandidaat-kopers weer uiterst belangrijk om voor jou tot een doeltreffende verkoop te komen. En laten we daar nou net goed in zijn ;-)

Even terug naar de tijd van de overspannen vastgoedmarkt waar de gemiddelde dag van een makelaar er heel anders uitzag. Er is op zijn zachtst gezegd veel veranderd, ook voor de kopers en verkopers. Kopers hadden weinig tijd om te beslissen en dat te midden van talloze concurrenten en extreem hoge biedingen. Tegelijkertijd waren verkopers er min of meer van verzekerd dat hun woning snel en voor een bedrag boven de vraagprijs werd verkocht. In deze tijd was het actief op zoek gaan naar potentiële kopers even geen onderdeel van het vaste takenpakket van de makelaar – de vraag naar huizen was namelijk vele malen groter dan het aanbod op de woningmarkt.

Echter is deze overspannen markt nu toch echt voorbij. Kopers gaan vandaag de dag steeds minder vaak ‘de strijd’ met elkaar aan om een huis te bemachtigen. De terugkeer naar rust en stabiliteit heeft ervoor gezorgd dat men langer de tijd heeft om een weloverwogen keuze te maken. Dit betekent dat potentiële kopers niet meer vanzelf komen en dat het actief benaderen van deze kopers nu belangrijker is dan ooit!

In deze tijden zijn een breed bereik en het actief benaderen hetgeen wat voor jou als verkoper het verschil kan maken. Een breder bereik is essentieel om ervoor te zorgen dat alle potentiële kopers jouw woning zien en er natuurlijk naar komen kijken. Zo krijgen we “grip” op de kandidaat-kopers en kunnen we voor jou als verkoper de beste verkoop realiseren met de meest geschikte koper voor jouw woning.

Wij weten als geen ander hoe wij het grootste bereik kunnen waarmaken, wat resulteert in een doeltreffende en succesvolle verkoop. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en wij komen geheel vrijblijvend langs voor een gesprek.

Ik wil mijn woning verkopen