Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Fabian du Puy

Fabian du Puy

Nieuwe website Reham.nl: nog meer gemak én mobile first

Afgelopen week hebben we na een klein jaar van ontwikkeling onze nieuwe website live gezet. “Was de ‘oude’ site dan slecht?”, vroeg onlangs een klant aan mij. Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: Nee, maar de consument van nu is eigenlijk altijd online en wil via zijn of haar smartphone op ieder gewenst moment de benodigde informatie kunnen vinden. Een goeie website moet dus perfect te gebruiken zijn op een telefoon en met die gedachte van ‘mobile first’ is onze nieuwe site ontwikkeld.  

Tijdens het proces van ontwikkelen en bouwen hebben we tevens gekeken naar wat onze klanten echt belangrijk vinden op onze website en andere grote landelijke sites. Op deze manier wisten we wat overtollige informatie was die we konden wissen en welke informatie sterker naar voren moest komen en op welk moment deze beschikbaar moest zijn voor onze bezoekers. Het herstructureren heeft een enorme winst in de laadsnelheid opgeleverd, zodat onze bezoekers nog sneller door ons aanbod kunnen surfen. Een leuke woning gezien en wil je snel contact? We bieden nu ook de mogelijkheid om via de website met ons te chatten. Handig voor als je even niet in de gelegenheid bent om te bellen. 
 
Binnen Reham zijn wij altijd op zoek naar de optimale klantbeleving en vaak is één van de eerste contactmomenten, van onze klant met ons, online.  Daarom besteden we hier heel veel aandacht aan en zie wij het als een continue proces om onze online aanwezigheid zo gebruiksvriendelijk te maken. Of het nu op onze website is of via social media kanalen, de beleving moet top zijn. “Kunnen wij dat allemaal zelf verzinnen?”, nee zeker niet. Hiervoor luisteren wij in eerste instantie vooral naar jou als klant en horen wij heel graag feedback van onze gebruikers. Die feedback verwerken wij vrijwel altijd direct. Daarnaast werken wij samen met het team van online-marketing bureau Get a Grip en onze trouwe websitebouwer en beheerder Tim_online. “Ieder zijn vak!”, zeg ik met enige regelmaat. 
 
Nu jullie weten met welk idee wij Reham.nl hebben aangepakt, roep ik jullie natuurlijk op om onze site uitvoerig te testen. Loop je ergens tegen aan of denk je van ik mis iets, vertel het ons en wij gaan zeker aan de slag met jullie tips. Veel plezier op Reham.nl ;-) 

Fabian