Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

VERKOOP | Lenie van Vlierberghe vertelt

Meerdere makelaars kwamen langs bij Lenie van Vlierberghe voor de verkoop van het huis van haar en haar man. Ze kozen voor Reham, niet alleen voor de verkoop van hun huis, maar ook voor hulp bij de hypotheek en verzekeringen.

“Vertrouwd en efficiënt. Dat zijn de twee woorden die voor mij Reham en hun dienstverlening omschrijven. Wij wisten dat bij Reham de verkoop van ons huis in goede handen zou zijn. 

Toen wij ons huis te koop wilde zetten, zijn er meerdere makelaars komen kijken, maar bij Reham hadden wij het beste gevoel! Niet alleen gaven zij ons het meeste een gevoel van vertrouwen, maar ook hun aanpak sprak ons aan. Niet opdringerig, gewoon een serieuze aanpak! Er werd goede reclame gemaakt voor ons huis en alles verliep netjes volgens afspraak. Zo is er een 3D film gemaakt en mooie foto’s. Daarnaast werd er in het advertentieblad en op hun social media kanalen breed ingezet om ons huis te promoten. Wat kun je nog meer doen? We wisten ook precies wat het ging kosten. Reham geeft je één bedrag, alles erop en eraan en verder geen poespas. Het is enorm fijn om te weten waar je aan toe bent. 

Alles werd goed uitgelegd en uitgezocht, ze hebben goed hun best voor ons gedaan!

- Lenie van Vlierberghe

De aankoop van ons nieuwe huis ging via een andere makelaar, maar hierbij hebben wij wel Reham ingeschakeld voor de hypotheek en de verzekeringen. Ook deze samenwerking is erg prettig verlopen. Alles werd goed uitgelegd en uitgezocht, ze hebben goed hun best voor ons gedaan!  

Reham heeft de stress van het verkopen van ons huis weggenomen. Niets was teveel en keer op keer stonden ze voor ons klaar. Het vertrouwen en de open communicatie waren erg waardevol voor ons. Wij zouden Reham zeker aanraden. Niet alleen voor het verkopen van een huis, maar ook voor zaken als het afsluiten van hypotheken en verzekeringen.”