Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Reham is al 25 jaar actief in Zeeuws-Vlaanderen!

Reham bestaat dit jaar 25 jaar en daar zijn we trots op! Afgelopen week verscheen er een mooi artikel over ons 25-jarig bestaan in de Woningkrant van het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, inclusief een foto van ons enthousiaste team!

Het begon op zolder 

Het begon allemaal met een kantoortje op de zolderkamer, maar na 25 jaar mogen wij ons het grootste makelaarskantoor van Zeeuws-Vlaanderen noemen met een kantoor in Zaamslag en in Hulst. In 1995 werd Reham opgericht door Rene Hamelink. Twee jaar na het openen van de deuren kwam broer Koen Hamelink hem versterken en in 2007 kwam ook Fabian du Puy aan boord. Na een jarenlange prettige samenwerking, zetten Koen en Fabian Reham in 2016 samen voort. Er is veel veranderd op de woningmarkt, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat!

Persoonlijke aanpak 

Er is veel veranderd op de woningmarkt, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat! Verder vinden we het belangrijk om de meest innovatieve makelaar in de regio te zijn. Zo zetten we alle online mogelijkheden maximaal in en zijn  de processen op kantoor geautomatiseerd. Daarnaast willen we met ons grote aantal actieve volgers op social media, gerichte inzet van adverteren en de presentatie van woningen in 3D de meest zichtbare makelaar van Zeeuws-Vlaanderen zijn. 

Leuke acties

Wij zijn blij en trots op ons 25jarig jubileum. We zullen er daarom dit jaar op allerlei manieren aandacht aan besteden. Wil jij op de hoogte blijven van alle leuke acties? Volg ons op Facebook en Instagram voor updates over ons jubileum!

Benieuwd naar het hele artikel in de Woningkrant van het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, lees dan hier het hele artikel!