Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Zo maak je jouw tuin verkoopklaar!

Het kwik stijgt langzaam maar gestaag en de zon duikt weer vaker op, kortom: lentekriebels! Met een warm kopje koffie pak je de eerste zonnestralen in de tuin. Je inspecteert de tuin, maar oei ... je komt erachter dat jouw tuin wel wat liefde kan gebruiken. Groene vingers of niet: haal die grasmaaier uit zijn winterslaap en maak jouw tuin verkoopklaar!

Wij hebben drie prachtige tuinen uit ons woningaanbod geselecteerd ter inspiratie en daarnaast delen wij ook een paar handige tips!

Tip 1: Standaard onderhoudsklusjes

Begin met het uitvoeren van de standaard onderhoudsklusjes. Denk hierbij aan het maaien van het gras, het wieden van onkruid en het weghalen van alle takken en bladeren. De tuin ziet er schoon uit en het geeft een ruimtelijker gevoel als deze er opgeruimd uit ziet.

Magdalenastraat 28 Heikant

Deze gezellige vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 1000 m2. De tuin is fraai aangelegd met diverse terrassen, een grote vijver, een tuinhuis en een schuurtje. Hier vind je optimale privacy en er is volop ruimte om te genieten van het buitenleven! 

Tip 2: Groene aanslag verwijderen

Een tuin oogt een stuk verzorgder als ook het terras en de overige tegels vrij zijn van mos en aanslag. Gebruik hiervoor een hogedrukreiniger. Dit zal het beste resultaat geven. Uiteraard kun je ook kiezen voor een goedkopere optie. Denk aan groene zeep of schoonmaakazijn. 

Sperwer 8 Terneuzen

Deze royale vrijstaande woning beschikt over een ruime, zonnige tuin. De tuin beschikt over een groot terras, is onderhoudsvriendelijk aangelegd en je hebt voldoende bergruime voor je tuingereedschap in het grote houten tuinhuis of in de garage.

Tip 3: Zet de puntjes op de i

Heb je een tuinlounge? Zet deze dan neer op het terras, mits het weer het toelaat natuurlijk, en kleed deze aan met kussens. Voor wat meer opvulling en kleur kun je ook nog een aantal potten met bloemen/planten plaatsen of andere buitenaccessoires.

Waterviolier 4 Terneuzen

Deze prachtige, luxe villa grenst zowel aan de achter- als aan de zijkant aan de waterlopen van de Otheense Kreek en is gelegen op een toplocatie! De zonnige, fraai aangelegde tuin met twee niveaus ligt op het zuidwesten en beschikt over diverse gezellige terrassen, een tuinhuis en een eigen aanlegsteigertje. 

Staat jouw droomhuis hier niet bij? Niet getreurd! Bekijk ons volledige woningaanbod via onderstaande button of neem contact op met ons kantoor om een Reham Zoekprofiel aan te maken. Zo ontvang je tijdig bericht van nieuw woningaanbod uit Zeeuws-Vlaanderen, dat voldoet aan jouw wensen, in je mailbox. 

Klik hier voor ons volledige woningaanbod!