Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Met 3D verkoop je beter!

Het is uiterst belangrijk om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren. Een goede voorbereiding is het halve werk, niet waar? Een 3D opname van jouw woning maakt een woningpresentatie realistischer voor geïnteresseerden en brengt minder ‘verkoopstress’ voor onze verkopers met zich mee. Daarnaast leidt het tot betere verkoopresultaten en resulteert het vaak in een hogere verkoopopbrengst.

Met 3D woningpresentatie kunnen woningzoekers nóg beter bepalen of jouw huis aan hun wensen voldoet. Ze lopen gewoon online, vanaf een laptop, tablet of smartphone, rond in jouw woning. Belangstellenden kunnen zich daarmee een nauwkeuriger beeld vormen. Ze lopen er als het ware doorheen en kunnen alles, van vloer tot plafond, bekijken, in eigen tempo en zo vaak ze willen. 

Zowel de koper als de verkoper profiteren hiervan. De koper kan hiermee nog nauwkeuriger bepalen of een woning aan zijn/haar wensen zou kunnen voldoen. Als verkoper steek je enkel nog tijd in goede bezichtigingen. Dat scheelt beide partijen kostbare tijd.

3D presentaties zijn een win-winsituatie voor zowel verkopers als kopers!

- Senna Riemens

Nadat geïnteresseerden de woning ‘live’ hebben bezichtigd kunnen zij nadien nogmaals online een rondje lopen. Meestal zoeken geïnteresseerden nogmaals naar de bevestiging dat de woning daadwerkelijk bij hen past en daarmee besluiten kijkers vaker een bod te doen en dat met een beter gevoel. 

Wil je meer weten over 3D woningpresentaties? Ervaar het zelf via onderstaande button of neem contact op met ons kantoor. 

Ervaar het zelf!