Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Deze woningen zijn thuiswerk-proof!

Je zou dit het grootste thuiswerkexperiment ooit kunnen noemen: de oproep van het Kabinet om, als het even kan, zoveel mogelijk thuis te werken in strijd tegen het Coronavirus. Dit is hét moment om uit te vogelen of jouw huis wel zo thuiswerk-proof is als dat je dat van te voren had gedacht. 

Wij hebben drie fijne thuiswerkplekken uit ons woningaanbod geselecteerd ter inspiratie en daarnaast delen wij ook nog eens een aantal handige tips voor thuiswerken. Werk ze!

Tip 1: Creëer een fijne werkplek

Met je laptop op de bank zitten kan verleidelijk zijn, maar is niet goed voor je rug. En productief word je er ook niet van! Hou het professioneel en ga op een plek zitten waar je je goed kunt concentreren. Zorg dat de keukentafel leeg is of dat je aan een opgeruimd bureau werkt. Heb je een fijn computerscherm op je werk? Neem dit mee naar huis! Dit bevordert je productiviteit. 

Hudsonlaan 1 Hulst

In deze luxueuze vrijstaande woning is er ruimte genoeg om thuis te werken. Je hebt de werkplekken voor het uitkiezen en zo kun je om de zoveel tijd eens afwisselen. Moet je toch even langs kantoor? Geen probleem. De woning is gelegen op een toplocatie in Vestingstad Hulst en daarmee blijft alles goed bereikbaar!

Tip 2: Blijf bewegen

Als je thuis werkt zit je al snel de hele dag achter je computer. Normaal loop je toch een paar keer per dag naar de koffieautomaat. Bewegen is zowel mentaal als fysiek gezond en stilzitten vertraagt de bloedsomloop. Probeer in je pauze een kleine wandeling te maken en loop rond als je belt. In de woonkamer kun je ook heel wat meters maken! 

Hoek van de Dijk 16 Zaamslag

Ben je op zoek naar een rustige, stressloze werkplek? Deze instapklare halfvrijstaande dijkwoning heeft aan de voor– en achterzijde schitterend vrij uitzicht over het polderlandschap! Zodra je klaar bent met werken maak je een wandeling door de polder om je hoofd even leeg te maken. 

Tip 3: Blijf communiceren

Thuiswerken kan leiden tot minder communicatie met collega’s. En dat leidt weer tot minder motivatie en productiviteit. De oplossing hiervoor is goede, frequente onderlinge communicatie. Er bestaan voldoende online middelen om dit te realiseren. Daarbij hoeft het niet alleen te gaan over het werk. Net zoals wanneer je elkaar live treft, is het belangrijk om lief en leed uit te wisselen. Dus: organiseer dagelijks een gezamenlijke online koffiepauze of organiseer een gezellige vrijdag middag borrel op afstand. Wedden dat jij pluspunten scoort?

Valeriaanstraat 36 Terneuzen

In de moderne luxe keuken van deze leuke 2/1-kapwoning klap je makkelijk je laptop open aan de gezellige bar. Hebben je partner en je kids ook een werkpplek nodig? Dan is er ook ruimte aan het bureau of de eettafel. 

Staat jouw droomhuis hier niet bij? Niet getreurd! Bekijk ons volledige woningaanbod via onderstaande button of neem contact op met ons kantoor om een Reham Zoekprofiel aan te maken. Zo ontvang je tijdig bericht van nieuw woningaanbod uit Zeeuws-Vlaanderen, dat voldoet aan jouw wensen, in je mailbox. 

Klik hier voor ons volledige woningaanbod!