Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Fabian du Puy

Fabian du Puy

Vraag maar raak!

'Waar wij ook komen, op een verjaardag, de sportvelden of tijdens een evenement; mensen stellen ons vaak vragen over het makelaarsvak en de woningmarkt. Met onze nieuwe dienst willen wij op een laagdrempelige wijze deze informatie aanbieden aan onze klanten.', aldus Fabian du Puy.

Heb je vragen over de woningmarkt, ben je van plan om een huis te verkopen of aan te kopen, wil je meer weten over aankoop- of verkoopbemiddeling of heb je andere woonvragen? Kom dan geheel vrijblijvend naar het Reham inloopspreekuur, nieuw bij Reham Makelaar & Taxateurs! In alle rust kun je al je vragen stellen aan één van onze makelaars. Wellicht is de stap zetten tot een daadwerkelijk aankoop- of verkoopgesprek nog een stap te ver, of wil je wat algemene informatie over de woningmarkt of zaken die bij een verkoop komen kijken. Je bent van harte welkom om even binnen te lopen.

Mag je bijvoorbeeld wel of niet enthousiast zijn bij een bezichtiging? Waar moet je op letten bij een koopakte en wat zijn kosten koper? Ben je op zoek naar een nieuwe woning en heb je een leuk huis gezien? Is dit inderdaad jouw droomhuis of blijkt dit niet de juiste keuze te zijn? Op deze en alle andere vragen geven onze ervaren makelaars graag antwoord tijdens het wekelijkse Reham inloopspreekuur.

'De mensen hebben nu de markt aantrekt toch veel vragen over het doen van een bod, onderhandelingsruimte die verschilt per pand en wijk en over hoe je een onderhandelingstraject in moet gaan. Dat komen wij in praktijk veel tegen, maar voor veel mensen is het nog een drempel om de makelaar hiervoor te bellen', aldus Koen Hamelink. Die nemen wij graag weg door je uit te nodigen voor het gratis Reham inloopspreekuur.

Het volgende Reham inloopspreekuur is aanstaande dinsdag 4 september tussen 16:00 en 18:00 uur. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Zaamslag. De koffie én de Reham koekjes staan voor je klaar!

Data Reham inloopspreekuur september (16:00-18:00 uur):
Dinsdag 4 september 
Donderdag 13 september
Dinsdag 18 september
Donderdag 27 september