Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Fabian du Puy

Fabian du Puy

Waarom Reham 't Zelf?

De woningmarkt is nog altijd in de lift. We verkochten de afgelopen maanden veel woningen tegen goede verkoopprijzen. Onze dienstverlening wordt door onze klanten erg gewaardeerd en daar zijn we blij mee en trots op. Dus waarom dan toch een doe-het-zelf dienst?

Waarom Reham ‘t Zelf?

De woningmarkt is nog altijd in de lift. We verkochten de afgelopen maanden veel woningen tegen goede verkoopprijzen. Onze dienstverlening wordt door onze klanten erg gewaardeerd en daar zijn we blij mee en trots op. Dus waarom dan toch een doe-het-zelf dienst? We zijn dagelijks actief op de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt en volgen de ontwikkelingen op de voet. En zo hebben wij de afgelopen maanden ook veel mensen gesproken die liever zonder tussenkomst van een makelaar hun huis willen verkopen. Dit omdat ze het leuk vinden of vanwege de makelaarskosten. We snappen de beweegredenen van deze huizenbezitters en zijn daardoor na gaan denken over een ‘doe-het-zelf-concept’. Een dienst waarmee je als huizenbezitter zelf met de verkoop van je woning aan de slag kan. Maar dan wel onder de vertrouwde naam van Reham. De verkoper kan echter nooit op de stoel van een makelaar gaan zitten. Onze toegevoegde waarde zit in ons persoonlijke netwerk, de professionele administratieve ondersteuning en in onze kennis en ervaring. Vast onderdeel van Reham ’t Zelf zijn dan ook de checklists voor ieder onderdeel van het verkoopproces. Mensen doen het zelf, maar dan wel graag zo goed mogelijk.

Is Reham ’t Zelf iets voor mij?

Het Reham ’t Zelf pakket is interessant voor je als je een aantal zaken graag zelf wilt regelen en je bereid bent daar tijd en energie in te stoppen, maar toch gebruik wilt maken van de deskundigheid, ervaring en naamsbekendheid van Reham. Je zal bijvoorbeeld zelf moeten zorgen voor goede fotografie en een duidelijke beschrijving van je woning. Want waarom zouden woningzoekers juist jouw woning bezichtigen? Ook de bezichtigingen voer je zelf uit, evenals de eventuele prijsonderhandelingen. Een uitdagende en tijdrovende klus, maar bevredigend als het lukt. Omdat je gebruik kunt maken van de websites reham.nl en reham.be, bereik je een groot publiek met je woning. Reham zorgt verder voor een professionele waardebepaling en voor het opstellen van een koopcontract. Met Reham ‘t Zelf weet je direct waar je aan toe bent. Je betaalt vooraf, een eenmalig, vast tarief. Dit is duidelijk en transparant.
 
Natuurlijk vinden onze klanten de verkoopsnelheid en verkoopprijzen het allerbelangrijkst, dus daar blijft onze focus op liggen. Met deze nieuwe dienst zetten we weer een stap extra. We blijven continu bezig met het verbeteren van de klanttevredenheid, en hopen hiermee ook een groep woningverkopers te helpen die het zelf wil doen.

Wil je meer weten? Bel ons op 0115-432514, stuur een mailtje naar info@reham.nl of lees hier meer over Reham 't Zelf.