AANKOOP EN VERKOOP | Johan en Joke vertellen

Johan en zijn vrouw Joke vonden via Reham hun nieuwe thuis in Terneuzen. Het nieuwe huis voldeed aan alle verwachtingen. Dus… moest hun eigen huis ook verkocht worden. Ook daar helpen wij natuurlijk graag bij!  

“Reham heeft een vriendelijk team en is goed in de communicatie. Zowel in het overleg over aankoop, als verkoop van jouw woning. Dat is kortgezegd onze ervaring met Reham.  

Wij zijn bij Reham terecht gekomen doordat onze nieuwe woning bij hen te koop stond. We waren niet persé op zoek naar een nieuwe woning, maar dit huis kwam eigenlijk gewoon op ons pad. Nu zijn we nog gezond en vitaal, maar we wilden niet wachten tot er ‘mankementen’ kwamen. De kans om naar een vrij nieuwe levensloopbestendige woning te verhuizen, wilden wij dus met beide handen grijpen. 

  

Toen we naar de bezichtiging gingen van het nieuwe huis was het liefde op het eerste gezicht; alles zag er zo netjes en mooi uit. Je kon zien dat de mensen die er woonden er ook met veel liefde hadden gewoond. De keuken, vloeren; alles was top! We wisten meteen dat we hiermee verder wilden gaan. Op dat moment kwam er heel veel op ons af. Wij hebben 25 jaar in ons vorige huis gewoond, dus het kopen van een nieuw huis is een behoorlijke stap. Je weet niet wat te verwachten en moet aan allerlei zaken denken zoals verzekeringen en je hypotheek. Reham heeft ons hierbij vanaf het begin heel goed ondersteund. De lijntjes waren kort, goede communicatie en altijd snel antwoord. Bij vragen konden wij ze opbellen en binnen één dag kregen we antwoord.” 

Binnen twee weken was ons huis verkocht.

- Johan en Joke

Joke en Johan hebben geen moment getwijfeld of ze hun huis wel zouden verkopen via Reham. De buren van Joke en Johan hadden een tijdje geleden namelijk hun woning ook via Reham verkocht: “Hierdoor wisten wij dat het een gewilde wijk was en wat we ongeveer konden verwachten van de verkoop. Reham heeft eerst een waardebepaling gedaan, zodat we ook de mogelijkheden konden bekijken voor de financiering van ons nieuwe huis. Na de waardebepaling besloten we dan ook meteen om het verkoopproces via Reham in gang te zetten. 

Ze hebben een styliste ingeschakeld voor de styling van onze woning. Hierbij krijg je goede tips, maar het is nog best wel een werk! Persoonlijke spullen haal je weg uit de woning en ze geven ook tips om de ruimtes zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Nadat we in samenwerking met Reham het huis verkoop klaar hadden gemaakt, kwamen ze foto’s maken van het huis en maakten ze een 3D opname. Dat ging allemaal heel erg vlot en ook de bezichtigingen kwamen snel op gang. Uiteindelijk hebben we 14 bezichtigingen gehad in ongeveer twee weken tijd. Na deze korte periode kregen we verschillende biedingen en binnen twee weken was ons huis verkocht. 

Reham is er écht voor jou als klant. Wie je ook spreekt: je krijgt altijd snel en vriendelijk antwoord.

- Johan en Joke

De verkoop van onze woning heeft ons meer opgeleverd dan verwacht en we zijn erg blij met de manier waarop Reham dit voor ons heeft aangepakt. Wij zouden ze absoluut aanbevelen bij anderen. Niet enkel vanwege hun goede communicatie; deze is zo snel en goed, maar ook omdat Reham er écht is voor jou als klant. Wie je ook spreekt: je krijgt altijd snel en vriendelijk antwoord. Het maakt daarbij niet uit of je ze via mail of telefonisch benadert. Ze weten waar ze het over hebben en ondanks dat je met verschillende mensen binnen Reham te maken krijgt, is iedereen goed op de hoogte over jouw situatie. Reham heeft het vinden van ons nieuwe thuis hiermee een stuk makkelijker gemaakt!”