Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

VERKOOP | KOOP | Andrea Kosic vertelt

Andrea en haar vriend hebben zowel een huis gekocht als verkocht via Reham. Ze zijn bij Reham terecht gekomen via Funda. Ze kozen bij de verkoop van hun huis voor Reham, omdat ze hier meteen een fijn gevoel bij hadden. 

"We waren eigenlijk niet echt opzoek naar een woning. Dit was meer een plan voor in de toekomst. Mijn vriend kwam op een dag thuis en zei dat hij een leuk huis had gezien op Funda. De dag erna hebben we meteen een afspraak gemaakt en drie dagen later hadden we al een bezichtiging. Bij de eerste foto hadden we al een gevoel van: dit kan het wel eens zijn. Na een hele fijne bezichtiging waren we dan ook helemaal verkocht. We hebben een dag later een bod uitgebracht en dit werd snel geaccepteerd! 

Als de kijkers op dezelfde manier zouden worden rondgeleid in ons huis als wij waren rondgeleid, wisten we dat het zeker goed zou komen met de verkoop van ons huis!

- Andrea Kosic

Tijdens de koop van het huis zijn we enorm goed begeleid, Senna zat er altijd kort op en we voelden ons op ons gemak. Ze gaf daarnaast goeie tips en we konden ook bij de overschrijving nog vragen stellen. Het persoonlijke contact is echt een meerwaarde, omdat je weet dat ze open zijn en je vragen graag voor je beantwoorden.  

Toen we wisten dat ons bod op het huis geaccepteerd was, hebben we ook gelijk een afspraak gemaakt om ons eigen huis te verkopen via Reham. Want als de mensen op dezelfde manier zouden worden rondgeleid in ons huis als wij waren rondgeleid, wisten we dat het zeker goed zou komen met de verkoop van ons huis! Er waren al eens makelaars bij ons langs geweest om de woning te bekijken, maar bij Reham hadden we het beste gevoel. Koen is vervolgens langsgekomen om de aanpak te bespreken en verwachtte ook dat de verkoop van ons huis snel zou gaan. Meteen in de eerste week hadden we al meerdere bezichtigingen en biedingen en in de tweede week is het huis verkocht.   

 

Als je even iets niet weet zoeken ze het voor je uit en doen ze zelfs wat extra voor je... Alles zat bij hun dienstverlening inbegrepen van top tot teen. Ik vond het mooi dat dat zo kon!

- Andrea Kosic

We hadden vooraf geen verwachtingen bij de diensten van Reham, je komt ze natuurlijk vaak tegen, maar we hadden nog geen referenties van vrienden of familie. Wij zouden Reham nu zeker aanbevelen. Ze geven jou het gevoel dat ze echt voor jou staan, ongeacht of je koper of verkoper bent. Ze ontzorgen je, zijn makkelijk bereikbaar en komen snel op zaken terug. Als je even iets niet weet zoeken ze het voor je uit en doen ze zelfs wat extra voor je. Ook hun styliste gaf een grote meerwaarde voor ons. Ze heeft ons nuttige tips gegeven waar we echt iets aan hadden. Zo zorgde ze ervoor dat ons huis neutraal was, zodat veel mensen zichzelf er konden zien wonen. Alles zat bij hun dienstverlening inbegrepen van top tot teen. Ik vond het mooi dat dat zo kon! Ze hebben een jong en groot team en er kan dus altijd iemand je te woord staan. Ze zijn allemaal behulpzaam en weten wat jouw situatie is en wie ze te woord staan.  

  

Ik wil Reham dan ook heel erg bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan! Als we nog eens een huis zouden verkopen, zouden we zeker weer gebruik maken van de diensten van Reham!"