VERKOOP | Bert Penning vertelt

Bert en Corry hebben maar liefst twee keer een huis verkocht via Reham. Waarom? Vanwege de goede hulp en service die Reham biedt! Bert vertelt je er graag meer over.  

"Wij hebben twee huizen verkocht via Reham. We zijn hierbij heel goed behandeld en geholpen, zowel op kantoor als door de makelaars. Wanneer ik een vraag had, dan regelden ze het voor me. Sommige dingen hoefde ik niet eens te vragen; je krijgt echt meer dan je verwacht. Dat is fijn, want ik wist als verkoper de weg niet zo goed in welke zaken ik moest regelen. Voor Reham is dit een ‘piece of cake’ en zij regelen het in een mum van tijd voor je!  

Je zet de ‘plussen en minnen’ op een rijtje en je ziet hier gewoon hun deskundigheid in... Ze gaven een eerlijke waarde aan ons huis.

- Bert Penning

Ons eerste huis stond eigenlijk te koop via een andere makelaar, alleen zette deze makelaar zich niet actief in voor de verkoop van ons huis en zijn wij op aanraden van onze coach bij de bank overgestapt naar Reham. We waren eigenlijk bang om toch nog een rekening te ontvangen van deze eerste makelaar, maar ook hierin stond Reham voor ons klaar en zouden zij bemiddelen als dat nodig was geweest.  

Met Reham klikte het direct, dit begon al toen ik ze belde om een afspraak te maken. Deze werd punctueel nagekomen. Dan kom je in gesprek over het hoe en wat en welke voorwaarden hieraan vastzitten. Je zet de ‘plussen en minnen’ op een rijtje en je ziet hier gewoon hun deskundigheid in. Hier was dan ook weinig discussie over nodig; ze gaven een eerlijke waarde aan ons huis. Ze zijn enorm oprecht, je kunt je wensen aangeven en hier geven ze ook gehoor aan. 

 

Wij zijn voor het all-in pakket gegaan en hebben hier geen moment spijt van gehad. Het was één van de weinige keren dat ik een hoge rekening met plezier betaalde!

- Bert Penning

We werden keurig op de hoogte gehouden over de bezichtigingen. Niet alleen over wanneer ze plaatsvonden, maar ook kregen we diezelfde dag vaak al een verslag over hoe de bezichtiging was verlopen. Ze zijn hierin open in hun communicatie en je merkt dat ze ook kijken naar jouw belangen. Zo hebben we ook gebruik gemaakt van de styliste van Reham. Zij heeft ons veel nuttige tips gegeven om ons huis verkoop klaar te maken!  

Vanwege onze eerste positieve ervaring met Reham, besloten wij ook het huis van mijn zus via Reham te verkopen, dit was in onze ogen een lastiger huis om te verkopen. Reham vond hier echter snel mensen voor middels hun zoekprofiel, die heel erg enthousiast waren over de stijl van mijn zus haar huis. Inmiddels zijn we ook bevriend geraakt met deze nieuwe bewoners! 

Wij zijn bij Reham voor het all-in pakket gegaan en hebben hier geen moment spijt van gehad. Ze hebben hun werk zo goed gedaan en het was echt die prijs waard. Het was één van de weinige keren dat ik een hoge rekening met plezier betaalde!"