Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

VERKOOP | Dicky van Beem vertelt

Dicky en haar man woonden al in hun droomhuis in Koewacht, maar na vele jaren te hebben genoten van het huis werd het toch wat aan de grote kant. Dit huis verkopen was dan ook een grote stap. Lees hier de volledige testimonial.

“Wij zijn via onze dochter bij Reham terechtgekomen. Zij heeft twee huizen verkocht via Reham en was erg tevreden over hen. Het heeft even geduurd voor wij ons huis daadwerkelijk te koop hebben gezet, we woonden namelijk in ons droomhuis. Het was echter een vrij groot huis en het werd wel eens tijd om wat kleiner te gaan wonen. Twee jaar voor wij het uiteindelijk te koop hebben gezet is Koen al eens komen kijken naar het huis. Hij was meteen enthousiast over het huis en zag de potentie en mogelijkheden. Wij kozen dan ook voor Reham vanwege hun enthousiasme en vertrouwen, want als dit er is komt het resultaat vanzelf! 

Als ik vragen had kon ik ze altijd bellen, het was nooit een probleem. Ze hebben ons keurig behandeld!

- Dicky van Beem

De verkoop van ons huis is keurig en netjes verlopen. Wie jou ook helpt bij Reham, ze waren allemaal vriendelijk, op tijd en als ze eens wat later waren belde ze altijd even. Ik ben zelf ook wel een Pietje Precies en hield dus alles goed in de gaten, maar als ik vragen had kon ik ze altijd bellen, het was nooit een probleem. Ze hebben ons keurig behandeld! 

Ik zou Reham dan ook absoluut aanraden voor het verkopen van je huis en zou ook zeker adviseren om een styliste van Reham langs te laten komen. Wat zij deed in ons huis bracht enorm veel rust en dit was voor ons een pré.  

Kortom; onze samenwerking met Reham is prima verlopen. Ze weten waar ze mee bezig zijn, zijn belangstellend en vriendelijk. Reham heeft ons niet alleen het vertrouwen in hen gegeven, maar ook vertrouwen in makelaars!”