KOOP | HYPOTHEEK | Fons de Brouwer vertelt

Fons en zijn vriendin waren opzoek naar een woning voor hen samen. Ze vonden deze in Axel via Reham. Na problemen bij hun eerste hypotheekadviseur, namen ze hiervoor Reham Hypotheken in de arm.  

"We stonden bij verschillende makelaars geregistreerd als zoeker, zo kregen we eerder bericht wanneer een huis te koop stond. Het huis in Axel wat bij Reham te koop stond sprong er meteen uit, we waren er direct weg van! We hebben dan ook zo snel mogelijk een afspraak gemaakt voor een bezichtiging.   

Op de dag van de bezichtiging werden we gebeld of we eerder konden komen, omdat er zo veel kijkers waren. Toen we bij het huis aankwamen was er niet meteen tijd voor ons, maar toen we eenmaal rondgeleid werden in het huis werd er echt de tijd voor ons genomen. De bezichtiging verliep verder netjes en werd niet afgeraffeld.   

Het was liefde op het eerste gezicht met dit huis, we hebben dan ook meteen een bod geplaatst en zijn daarbij wel boven de vraagprijs gegaan. We wisten dat het een populair huis was, maar uiteindelijk zijn wij het dan wel geworden!   

Door een fout van onze eerste hypotheekadviseur, waren wij bijna veel geld kwijt geweest. Bij Reham hebben ze dit netjes opgepakt. Jeroen (Reham Hypotheken) heeft vervolgens de hypotheekzaken overgenomen.

- Fons de Brouwer

Voor de hypotheek van het huis zijn wij uiteindelijk bij Jeroen van Reham Hypotheken terecht gekomen, nadat onze eerste hypotheekadviseur een grove fout had gemaakt, waardoor wij bijna veel geld kwijt waren geweest. Bij Reham hebben ze dit netjes opgepakt door ons een maand uitstel te geven. Jeroen heeft vervolgens de hypotheekzaken overgenomen. Hij stelde ons gerust met de woorden dat “vele wegen naar Rome leiden” en hoewel wij wisten dat het niet makkelijk zou worden, gaf Jeroen ons het vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. Voor mij was dat voldoende: Jeroen is deskundig en heeft veel ervaring. Ondanks dat het een hobbelige weg was, is onze hypotheek een week voor de overdracht afgesloten.    

Het is prettig dat je altijd goed te woord wordt gestaan. Er wordt gezocht naar oplossingen en je wordt serieus genomen.

- Fons de Brouwer

Wij zijn dan ook erg tevreden over Reham en Reham Hypotheken! Reham staat natuurlijk al goed aangeschreven in Zeeuws-Vlaanderen en ik kende één van de eigenaren ook al. Hierdoor hadden we gelijk goed contact. Je kunt altijd bij Reham terecht als je problemen hebt, je wordt altijd netjes ontvangen met een bakje koffie en ze nemen de tijd voor je. Wat erg fijn is, aangezien in ons geval er toch redelijk wat problemen waren. Dan is het prettig dat je altijd goed te woord wordt gestaan. Er wordt gezocht naar oplossingen en je wordt serieus genomen.  

Het ging niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk wonen wij in ons droomhuis dankzij de hulp van Reham en Reham Hypotheken!"