VERKOOP | KOOP | Niels Vogel vertelt

Niels en Julia kochten én verkochten een huis via Reham. Waarom? “De manier waarop wij werden rondgeleid in onze nieuwe woning was ons goed bevallen en ze hebben een fijne verkoopstrategie.” Dat horen wij graag!

“We hebben zowel een huis gekocht als verkocht via Reham. De reden hiervoor? De manier waarop wij werden rondgeleid in onze nieuwe woning was ons goed bevallen en ze hebben een fijne verkoopstrategie. Toen wij rond werden geleid kregen wij duidelijke informatie over de woning. Hierdoor kwamen ze op ons meteen over als een betrouwbare en duidelijke makelaar. Daarnaast is de manier waarop zij de woning aanbieden, met een ‘bieden vanaf’-prijs, een goede strategie in deze tijd. 

Wij hadden daarom wel verwacht dat alles snel rond zou zijn en dit was ook het geval! Binnen anderhalve maand hebben wij onze woning verkocht en een nieuwe woning gekocht. En dat voor een goede prijs! 

Na iedere bezichtiging kregen wij altijd een berichtje of telefoontje over hoe deze was verlopen. Zo bleven wij op de hoogte van de status van de verkoop.

- Niels Vogel

Onze verwachtingen zijn dus zeker uitgekomen. Wij vonden het vooral fijn hoe het contact verliep met de makelaars. Als je een vraag had kreeg je snel een duidelijke reactie. Ze staan altijd voor je klaar, ook buiten werktijd.  

In eerste instantie hadden wij contact met Koen, hij is naar ons huis komen kijken om een taxatie uit te voeren en informatie te geven over de verkoop van ons huis. Uiteindelijk verliep het contact meer via Senna. Zij heeft ook de bezichtigingen verzorgd. Dit verliep erg fijn; na iedere bezichtiging kregen wij altijd een berichtje of telefoontje over hoe deze was verlopen. Zo bleven wij op de hoogte van de status van de verkoop.  

Ons huis werd gepresenteerd via een ‘sneak peek’ op Facebook en met een uitgebreide uitleg op Funda. Daarnaast stond de woning natuurlijk op de website van Reham. Wij hebben ervoor gekozen om onze woning daar in 3D te presenteren. Dit kost wel wat extra, maar zeker als je snel wilt verkopen geeft dit absoluut een meerwaarde. Ik denk dan ook dat dit de doorslag heeft gegeven voor de snelle verkoop van onze woning. Binnen twee weken is ons huis namelijk verkocht, boven de prijs die we hadden gehoopt. Dus daar waren wij zeer tevreden over! 

Wij hebben geen verbeterpunten voor Reham. Ik zou zeggen: ga zo door!

- Niels Vogel

De koop van ons nieuwe huis ging ook erg snel. We hadden aan het begin van de week een bod uitgebracht en aan het einde van de week was alles eigenlijk rond. 

Ik zou Reham zeker aanbevelen voor hun diensten (koop en verkoop). Niet alleen vanwege het goede contact met de makelaars en de duidelijkheid die ze geven. Maar ook vanwege hun goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben dan ook geen verbeterpunten voor Reham. Ik zou zeggen: ga zo door!”