VERKOOP | Erwin van Hoorn vertelt

Erwin en zijn vrouw verkochten hun huis in Philippine in november 2019 via Reham. Ze wilden de verkoop van hun huis graag voor 2020 rond hebben. Daarom kozen zij voor Reham: voor een goede en snelle verkoop.  

“Wij hebben voor de verkoop van ons huis voor Reham gekozen, omdat wij al ervaring hadden met een eerder verkooptraject. Een aantal jaar geleden verkochten zij het huis van mijn moeder. Wat wij toen fijn vonden was dat ze goed luisterden naar haar wensen. Dit vonden wij ook belangrijk bij de verkoop van ons eigen huis: het moest snel verkocht worden. We hebben dan ook zodra het bod op ons nieuwe huis geaccepteerd was, direct contact opgenomen met Reham.   

Mijn vrouw, Fabian en ik hebben vervolgens onze vraagprijs apart van elkaar opgeschreven en werkelijk waar... Fabian zijn prijs lag precies tussen die van ons in!

- Erwin van Hoorn

We hebben eerst samen met Fabian een rondje rond en door het huis gelopen. Ze wisten bij Reham dat we snel wilden verkopen. Fabian stelde ons de vraag wat wij dachten dat ons huis zou opleveren met een snelle verkoop. Mijn vrouw, Fabian en ik hebben vervolgens onze bedragen apart van elkaar opgeschreven en werkelijk waar... Fabian zijn prijs lag precies tussen die van ons in! We zijn dan ook voor deze vraagprijs gegaan. Het was meteen duidelijk wat de verkoop dan vervolgens zou kosten. We kregen een vaste prijs met alles erin wat wij nodig hadden voor een snelle verkoop. Er is diezelfde dag nog een bord bij ons in de tuin geplaatst.   

   

De styliste is langs geweest om tips te geven over het aanprijzen van het huis. Kort na haar bezoek zijn foto’s en een 3D presentatie gemaakt van onze woning. We kregen in een week tijd meerdere kijkers en dat gaf ons een enorm fijn gevoel. Het plaatsen van ons huis op social media heeft zeker een rol gespeeld in de snelle verkoop. Ik denk dat iedereen die zoekt naar een huis de social media accounts van o.a. Reham in de gaten houdt. De huizenmarkt was toen ook al overspannen, dus huizenzoekers zitten er echt bovenop. En ik moet zeggen: alles is heel snel opgevolgd, want Reham wist ook dat wij de boel voor 31 december rond wilden hebben.    

De makelaar heeft goed geluisterd naar ons. Onze wens was snel verkopen, snel duidelijkheid en snel zekerheid. Ze gaven duidelijk aan: dit is de prijs daarvoor en dan doen we dat op deze manier. Dus geen gladde verkooppraatjes. 

- Erwin van Hoorn

De makelaars van Reham waren duidelijk en realistisch: je kan de topprijs vragen of je kan werken met een ‘bieden vanaf prijs’. Iedereen die dan komt kijken kan een bod doen. Er waren meerdere serieus geïnteresseerden in ons huis en uiteindelijk was de verkoop van ons huis binnen 1,5 week rond. Dat nam voor ons een boel zorgen weg! Zo hadden wij nog genoeg tijd om alles voor het nieuwe jaar rond te krijgen. Op het moment dat wij wisten dat ons huis verkocht was konden we ook echt gaan rekenen. Je weet dan precies waar je aan toe bent en dat is erg fijn. Wij zijn blij met de snelle verkoop van ons huis en de prijs die we ervoor kregen!   

Het meest waardevol aan onze samenwerking met Reham was de manier waarop we op de hoogte werden gehouden. Na een bezichtiging belde of mailde Reham om te laten weten hoe deze was verlopen en of de mensen wel of niet een bod zouden doen. Daar werden we altijd op dezelfde dag over bijgepraat. De lijntjes waren heel kort. Verder was het ook waardevol dat de makelaar goed geluisterd heeft naar ons. Onze wens was snel verkopen, snel duidelijkheid en snel zekerheid. Ze gaven duidelijk aan: dit is de prijs daarvoor en dan doen we dat op deze manier. Dus geen gladde verkooppraatjes. Als je vervolgens de prijs krijgt voor je huis die je ervoor wilde, dan is de prijs voor de dienstverlening het ook echt waard.   

Wij zijn tevreden over de diensten van Reham, beide trajecten om een woning te verkopen waar wij -bij betrokken waren zijn goed verlopen. Met Reham werk je samen aan je thuis!”