Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Waar ben je naar op zoek?
28 Jaar ervaring in Zeeuws-Vlaanderen!
260+ verkochte woningen in 2023
94% van de woningen binnen 3 maanden verkocht

Nieuw in de verkoop.

Mooie woningen op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Reham, een goede keuze

Ons team van makelaars en taxateurs staat voor je klaar

Ons team van makelaars en taxateurs staat voor je klaar

Voor een zorgeloze verkoop of aankoop van jouw huis.

Reham Makelaars en Taxateurs is sinds 1995 actief op de Zeeuws- Vlaamse woningmarkt. Deze jarenlange kennis en ervaring en het enthousiaste team van deskundige makelaars en commerciële assistenten stelden ons in staat uit te groeien tot één van de grootste makelaarskantoren van Zeeuws-Vlaanderen.

Daarbij maakt ons ruime en gevarieerde aanbod van woningen en bedrijfshuisvesting duidelijk het verschil; zowel woningzoekers als woningverkopers zijn bij Reham Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres.

Of je een woning zoekt of wil verkopen, Reham Makelaars en Taxateurs is je graag van dienst. Als gecertificeerd taxateur verzorgen wij desgewenst ook de deskundige en objectieve taxatie van jouw (beoogde) woning.

Onze makelaars en commerciële assistenten staan voor je klaar bij het zoeken naar je ideale woning. 

Wat speelt er op de woningmarkt?

In onze blogs houden we je op de hoogte!

De toekomst van de Nederlands woningmarkt volgens ChatGPT

19 september 2023

De opkomst van nieuwe AI technologiën gaan heel snel op het moment. ChatGPT is al veel in het nieuws geweest en ik heb de chatbot gevraagd om een korte makkelijk leesbare visie op de toekomst van de Nederlandse huizenmarkt en hoe de financierbaarheid kan veranderen. Dit uitkomst staat hieronder en ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Waarom bereik de sleutel tot verkoopsucces is!

Waarom bereik de sleutel tot verkoopsucces is!

03 mei 2023 Eén ding is zeker, de vastgoedmarkt is veel veranderd ten opzichte van een jaar geleden. Na de drukke periode waarin huizen als warme broodjes over de toonbank gingen, …
Wat doet een taxateur? Jeanette vertelt!

Wat doet een taxateur? Jeanette vertelt!

22 februari 2023 Misschien heb ik wel het leukste vak van de wereld. Of toch in ieder geval van de woningmarkt. Want als taxateur ben ik veel onderweg, heb ik afwisselend werk en mag ik …
Reham Run 2022

Reham Run 2022

01 juni 2022 Dit jaar organiseert het Dorpsfeest Zaamslag in samenwerking met Reham Makelaars & Taxateurs de vijfde editie van de Reham Run op zaterdag 11 juni!