KOOP | VERKOOP | HYPOTHEEK | Evy Grofsmid vertelt

Evy en Elmedin vonden hun droomhuis bij Reham. Omdat ze alles bij één makelaar wilden onderbrengen, zette zij ook hun huis te koop bij Reham en regelde ze hun hypotheek en verzekeringen via Reham Hypotheken.

“Een tijdje geleden ging een vriendin op mijn aanraden langs bij Reham. Zij was bezig met de verkoop van haar huis via een andere makelaar, maar met die makelaar had ze geen klik. Bij Reham had ze echter meteen een goed gevoel, net als wij! 

Zelf kwamen we bij Reham terecht omdat ons droomhuis daar te koop stond. Toen we het huis gingen bezichtigen waren we meteen verliefd en hebben we een bod uitgebracht. Nadat het bod geaccepteerd werd hebben wij meteen het oude huis te koop gezet via Reham. We wilden graag alles bij één makelaar onderbrengen, daarom hebben wij ook de financiering via Reham Hypotheken gedaan. Zo waren de lijntjes kort en was iedereen op de hoogte.

Nadat ons huis op social media is geplaatst hebben wij enorm veel reacties gekregen. Een week later hadden wij al meerdere bezichtigingen en het huis is toen binnen een week verkocht!

- Evy Grofsmid

We hadden meteen een fijn gevoel bij Reham; ze gaven ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid. Reham heeft natuurlijk een groot bestand in Zeeuws-Vlaanderen en daardoor wisten wij dat zij potentiële kopers hadden voor ons huis. Nadat ons huis op social media is geplaatst hebben wij enorm veel reacties gekregen. Een week later hadden wij al meerdere bezichtigingen en het huis is toen binnen een week verkocht!  

Reham heeft voor ons een stuk stress weggenomen en veel voor ons geregeld... Wij hoefden enkel documenten aan te leveren en dan wisten we dat het goed kwam.

- Evy Grofsmid

Ondanks dat Reham een wat groter makelaarskantoor is, werden wij altijd op een persoonlijke manier geholpen. Als we naar het kantoor belde en ze onze naam hoorde wisten ze precies wie je was. Reham heeft voor ons een stuk stress weggenomen en veel voor ons geregeld. Met name ook in de financiering via Reham Hypotheken. Wij hoefden enkel documenten aan te leveren en dan wisten we dat het goed kwam.  

Wij hebben ontzettend veel aan Reham gehad bij alles wat komt kijken bij het kopen en verkopen van een huis. De korte lijntjes, empathie en snelle en persoonlijke hulp die Reham biedt zijn voor ons enorm waardevol geweest!”