VERKOOP NU, VERHUIS LATER | Ernst Lensen vertelt

Ernst Lensen en zijn vrouw, verkochten hun huis, maar verhuizen pas een jaar later. Waarom en welke voordelen dit met zich meebrengt? Daar vertellen zij jou graag meer over! 

"Wij hebben al twee keer eerder een huis verkocht via Reham en dat is supergoed bevallen. Vandaar dat we nu ook weer kozen voor Reham. We hebben ons huis in september 2020 verkocht en verhuizen in de zomer van 2021. In eerste instantie wilden we helemaal niet verhuizen, want ons huidige huis was zo goed als af. Echter is dit huis een twee-onder-een-kap woning en tegenover ons in de straat kwam een vrijstaande woning in de verkoop. We wilden sowieso graag in deze buurt blijven en het wonen in een vrijstaande woning is altijd een droom geweest. Op dit moment is de woningmarkt ook gunstig. Nu hebben we zekerheid, maar je weet niet hoe je er over een jaar bij zit. Het was dus eigenlijk nu of nooit. Dus dachten we: we gaan het gewoon doen! 

Dat we pas over een jaar verhuizen komt doordat de huidige bewoners moeten wachten op de oplevering van hun nieuwbouwhuis. We moesten voor de verkoop van ons eigen huis dus de afweging maken hoe we het op de markt gingen brengen. Het liefste wilden wij natuurlijk in ons huis blijven totdat we de straat over kunnen steken naar ons nieuwe huis. Ook wilden wij goed de keuze kunnen maken over wie er in ons huidige huis komt te wonen. We blijven in dezelfde buurt en straat wonen, dus je wilt weten wie jouw nieuwe overburen worden.  

Je kunt langzaam naar je verhuizing toeleven en de zaken die daarbij komen kijken zoals; rondkijken voor nieuwe meubelen, je kunt rustig een nieuwe vloer inmeten, bedenken wat je wilt met je muren, etc.

- Ernst Lensen

Reham snapte onze vraag om nu te verkopen en later te verhuizen heel erg goed. Ze staan sowieso altijd open voor wat je wilt als klant; ze kijken naar jouw wensen en jouw persoonlijke belangen. Ze zijn zeer behulpzaam en goed bereikbaar. De kopers van onze woning vonden het geen enkel probleem dat ze nog een jaar moeten wachten tot ze erin kunnen. Zo kon hun dochter het laatste jaar op dezelfde basisschool blijven. Dus eigenlijk viel alles op zijn plek! 

Nu we ons huis op deze manier verkocht hebben, met de aanpak ‘Verkoop nu, verhuis later’, merken we dat het best wel wat voordelen met zich meebrengt. Je kunt langzaam naar je verhuizing toeleven en de zaken die daarbij komen kijken zoals; rondkijken voor nieuwe meubelen, je kunt rustig een nieuwe vloer inmeten, bedenken wat je wilt met je muren, etc. Straks als de winter eraan komt heb je genoeg tijd om achter de computer of bij een woonboulevard inspiratie op te doen.  

Kopzorgen houd je altijd wel, maar Reham ontzorgt jou als klant en zorgt voor heel veel minder kopzorgen als het aankomt op het kopen of verkopen van jouw huis! 

- Ernst Lensen

Ik zou deze dienst zeker aanbevelen, maar sowieso raad ik Reham aan wanneer je jouw huis wilt verkopen. Ze staan altijd voor je klaar, ze zijn goed bereikbaar en behulpzaam. Ze bieden je enorm goede service en draaien niet rond de pot.  

Bij het inplannen van de bezichtigingen hielden ze bovendien goed rekening met onze wensen. Wij wilden het liefste zoveel mogelijk bezichtigingen op één dag en dat deden ze ook. Dit is allemaal bespreekbaar. 

Niet geheel verrassend dus, maar wij zouden zo weer voor Reham kiezen! Ze bieden een totaalpakket aan met hun dienstverlening. Een mooi punt van Reham vind ik ook dat ze alles aanbieden onder één dak. Onze hypotheek hebben we nu ook afgesloten via Reham en je merkt dat de lijntjes dan kort zijn. Het geeft zoveel voordeel voor jou als klant! Het is makkelijk, omdat ze weten wie jij bent, wat je koopt en verkoopt, zonder dat er eerst heen en weer gebeld moet worden.  

Kopzorgen houd je altijd wel, want het is altijd spannend om een huis te kopen en verkopen, maar Reham ontzorgt jou als klant en zorgt voor heel veel minder kopzorgen als het aankomt op het kopen of verkopen van jouw huis!