VERKOOP NU, VERHUIS LATER | Wouter en Amber vertellen

Je huis nu verkopen, maar later verhuizen. Welke voordelen brengt dit met zich mee? Wouter en Amber maakten gebruik van deze verkoopaanpak. Zij vertellen jou meer over hun ervaring!

“Toen wij besloten om ons huis te verkopen hebben wij drie makelaars langs laten komen. Dit deden we op basis van onder anderen de recensies op Funda. Reham was dan ook één van de makelaars die wij uitnodigden om bij ons langs te komen. Bovendien hadden ze bij Reham huizen te koop staan die aansloten bij ons type woning.   

Vervolgens is Fabian langsgekomen voor de waardebepaling, zo wisten we ook wat we ongeveer te besteden hadden bij de koop van een nieuwe woning. Ze kwamen professioneel, vriendelijk en open over. Dit is meteen ook de reden waarom we voor hen hebben gekozen. Amber en ik wilden echter wel eerst kijken voor een ander huis, voordat ons huis daadwerkelijk op de markt kwam.  

Onze verwachting was een snelle verkoop, tegen de beste prijs. Deze verwachting hebben ze zeker waargemaakt!

- Wouter Hamelink

Ons nieuwe huis hebben wij via een andere makelaar gekocht, maar Reham heeft ons wel geadviseerd over bepaalde zaken bij de koop van onze nieuwe woning. Nadat het bod geaccepteerd was, hebben we de verkoop van ons huis in gang gezet en binnen één week was het verkocht. Eigenlijk was het plaatsen van ons huis op de Facebookpagina van Reham hiervoor al genoeg. Na één avond op Facebook hadden we al zo’n 20 geïnteresseerden. De eerste kijker heeft ons huis meteen gekocht.  

Onze verwachting bij Reham was dat we ons huis snel zouden verkopen, tegen de beste prijs en deze verwachting is zeker uitgekomen!  

Met deze aanpak heb je niet alleen meer tijd om een nieuwe woning te vinden, maar ook om bepaalde zaken van tevoren te regelen voor je nieuwe woning, zoals het uitzoeken van een nieuwe keuken.

- Wouter Hamelink

Onze woning is in mei 2020 verkocht en de passeerdatum is op 28 december 2020. De koper van ons huis vond het geen enkel probleem om wat langer te moeten wachten op de sleutels van haar nieuwe huis. Toch was op het moment dat we ons huis in de verkoop zette het ‘nu verkopen en later verhuizen’ eigenlijk nog niet bij ons opgekomen. Echter konden wij pas later de sleutel van ons nieuwe huis krijgen en was deze verkoopaanpak dus ideaal voor ons! Bovendien heb je nu veel zekerheid dat jouw eigen woning verkocht wordt, maar het vinden van een nieuwe woning kan nog wel eens een uitdaging zijn. Met deze aanpak heb je niet alleen meer tijd om een nieuwe woning te vinden, maar ook om bepaalde zaken van tevoren te regelen voor je nieuwe woning.   

In ons geval betekent de aanpak ‘Verkoop nu, verhuis later’ dat we meer tijd hebben om zaken te regelen voor ons nieuwe huis, zoals het uitkiezen en bestellen van een nieuwe keuken. De levertijd is vaak erg lang en nu hoeven we maar een week te wachten op onze keuken als we verhuisd zijn, in plaats van een paar maanden. Het hebben van goed contact met de huidige bewoners is hiervoor natuurlijk wel belangrijk.   

Wij zijn erg blij dat we voor Reham hebben gekozen voor de verkoop van ons huis. Behalve een goede verkoop, hebben ze ons ook goed advies gegeven bij de koop van ons nieuwe huis. Ze denken met je mee en luisteren naar jouw wensen.   

Het contact met de medewerkers van Reham verliep erg fijn en we konden ze altijd bereiken. We kregen altijd snel reactie, zelfs in het weekend. Ook boden ze ons aan om gebruik te maken van de verhuisbus. Dat scheelt toch weer in de kosten!  

  

Kortom; Reham is gewoon een fijne en professionele organisatie, waar je met goed vertrouwen je huis kunt verkopen en kopen!”